Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Δευτέρα (19/11/18)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Δευτέρα (19/11/18)
Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την σήμερα (19/11/18).

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Δευτέρα (19/11/18)

Ωροσκόπιο Κριός

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας δε χρειάζεται να έχετε τα πάντα κοινά.

Αν πιστεύετε ότι θέλετε παρέα για τα χόμπι σας, αναζητήστε κλαμπ ή συλλόγους με άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μήπως ο/η αγαπημένος/η σας έκανε κάτι που σας θύμωσε; Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για μια αθώα παρεξήγηση. Το καλύτερο θα ήταν να ξεκαθαρίσετε τώρα την κατάσταση και να πείτε ακριβώς πώς αισθάνεστε για τις πράξεις τους.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μια νέα οπτική για τη σχέση σας μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να πάρετε μια σημαντική απόφαση την οποία αναβάλλατε εδώ και καιρό. Ρωτήστε τους φίλους και την οικογένεια σας για την άποψή τους.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Αν συνεχώς θέτετε τελεσίγραφα, στο τέλος θα καταλήξετε μόνοι. Να είστε περισσότερο ευέλικτοι στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας σε ό,τι αφορά τη σχέση σας.

Ωροσκοπιο Λέων

Μόνο και μόνο επειδή ο/η σύντροφός σας άλλαξε σταθμό στο ραδιόφωνο την ώρα που οδηγεί, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε φασαρία. Απλά χαλαρώστε και αφήστε τον/την να κάνει αυτό που θέλει.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Για να είστε οι καλύτεροι σε ό,τι κάνετε δε χρειάζεται να κάνετε τον/την σύντροφό σας να αισθάνεται αποτυχημένος/η. Αντί να έχετε το μυαλό σας μόνο στο πώς θα γιορτάσετε τη νίκη σας δώστε και στον/την σύντροφό σας μια ευκαιρία να διαπρέψει. Υπάρχει αρκετός χώρος στο βάθρο και για τους δυο σας.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Η τάση που έχετε να αναζητάτε διαρκώς τρόπους για να διασκεδάζετε μπορεί να σας απομακρύνει από τον/τη σύντροφό σας. Καλό θα ήταν να λαμβάνετε υπόψη και τα δικά τους συναισθήματα όταν κάνετε σχέδια με τους φίλους σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η καίρια γνώση όλων των τάσεων επεκτείνεται και στην ερωτική σας ζωή. Παρασύρετε τον/την αγαπημένο/η σας σε μερικές πρωτότυπες δραστηριότητες. Πηγαίνετε στα ηλεκτρονικά ή επισκεφτείτε ένα εστιατόριο μοριακής γαστρονομίας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Αφιερώστε τη σημερινή σας μέρα στη μάνα γη. Πηγαίνετε για ένα ρομαντικό περίπατο στο πάρκο με τον/την αγαπημένο/η σας ή φυτέψτε μαζί ένα δέντρο. Κάντε ένα test-drive σε ένα καινούργιο υβριδικό αυτοκίνητο. Βρείτε τρόπους να βάλετε την οικολογία στη ζωή σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Πολλοί καβγάδες προκύπτουν από παρεξηγήσεις για οικονομικά ζητήματα. Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να αξιολογήσετε γιατί τα χρήματα εξακολουθούν να μπαίνουν ανάμεσα σε εσάς τους δύο. Διαχειριστείτε την κατάσταση.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα είστε γεμάτοι θετική ενέργεια. Η εσωτερική σας λάμψη δείχνει το δρόμο στις χαμένες ψυχές εκεί έξω. Η αισιόδοξη και χαρούμενη αύρα σας φέρνει το χαμόγελο σε κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μήπως το μυαλό σας περιστοιχίζεται από χιλιάδες σκέψεις; Σταματήστε να ανησυχείτε διαρκώς για τα πάντα και επικεντρωθείτε στο πώς θα περάσετε όμορφα με τον/την αγαπημένο/η σας. Πηγαίνετε σε μια κωμική θεατρική παράσταση για να γελάσετε με την ψυχή σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments