Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (19/11/18)

Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (19/11/18)
Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων - Τι να περιμένετε σήμερα.

Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (19/11/18).

Κριός

Μην πιέζεστε για να δείχνετε με όλα και όλους συμβατοί. Υπάρχουν ζητήματα που έχουν ανάγκη την δική σας παρουσίας και λύσεων.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Ταύρος

Αν έχετε κάνει νέα γνωριμία, αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, κρατήστε χαμηλούς τόνους, καθώς ο παρόν ανάδρομος Ερμής, βάζει εμπόδια παντού.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Δίδυμοι

Μην εξαφανίζεστε από τους φίλους και όσους σας αγαπούν. Το ότι έχετε έναν νέο σύντροφο στην ζωή σας, δεν σημαίνει, ότι πρέπει να διαγράψετε το παρελθόν σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Καρκίνος

Στην οικογένεια σας, την παρούσα ή έναν πιο παλιό γάμο, θα υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις – αλλαγές, που θα σας αφήσουν πιο ελεύθερους, για να κάνετε αυτά που ζητάτε με τον νέο σας σύντροφο.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Λέων

Κάποιες φορές ίσως και να σας πιάνει η υπερβολή… και πιθανόν ο σύντροφος σας να μην μπορεί, να καταλάβει τι θέλετε. Καλύτερα να είστε πιο χαλαροί με όλους.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Παρθένος

Η τύχη σας ευνοεί για να κάνετε πράματα … μέσα στην εργασιακή σας καθημερινότητα και σίγουρα να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Ζυγός

Κάτι πρέπει να σας πει, ο σύντροφος σας, που ακόμη δεν είναι και σίγουρος για το πώς θα το πάρετε! Μια πρόταση δέσμευσης – γάμου σας περιμένει.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Σκορπιός

Ο χρόνος λήγει και εσείς πρέπει να βρείτε την ισορροπία σας σε αισθηματικές υποθέσεις, που σας έχουν χαλάσει όλα τελικά τα προγράμματα και στόχους.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

Τοξότης

Η μοναχικότητα σας, σας κάνει να σκέφτεστε περισσότερο τις δικές σας επιθυμίες, και πως μπορείτε τελικά να βελτιώσετε τον εαυτό σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Αιγόκερως

Για τα πάντα υπάρχει μια καλή λύση, και αυτήν … θα την βρείτε και πάλι εσείς. Από την νέα εβδομάδα θα έχετε χρήμα που θα σας διευκολύνει.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Υδροχόος

Οι ρυθμοί σας, θα ανέβουν και μάλλον τώρα πρέπει και να μιλήσετε και πιο αναλυτικά με το ταίρι σας, για όλες αυτές τις σκέψεις που κάνετε.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Ιχθείς

Από σήμερα και μέχρι να λήξει ο μήνας, εσείς θα έχετε πολλές επικοινωνίες εκ νέου με τον άνθρωπο σας, που κάτι θέλει να σας ζητήσει.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Πηγή: astro-live

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments