Ελλάδα

Ζακ Κωστόπουλος: Από ισχαιμικό επεισόδιο πέθανε ο 33χρονος

Ζακ Κωστόπουλος: Από ισχαιμικό επεισόδιο πέθανε ο 33χρονος
Ζακ Κωστόπουλος: Το δεκασέλιδο πόρισμα θα διαβιβαστεί πλέον στον αρμόδιο ανακριτή.

Από ισχαιμικό επεισόδιο από τα πολλαπλά τραύματα πέθανε ο Ζακ Κωστόπουλος έξω από το κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος, κοντά στην Ομόνοια, σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών.

Το επόμενο βήμα είναι το δεκασέλιδο ιατροδικαστικό πόρισμα αναμένεται να διαβιβαστεί στον αρμόδιο ανακριτή.

Σε αυτό αναφέρεται ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου ήταν καθαρές και δεν εντοπίστηκε καμία ναρκωτική ουσία που μπορεί να σχετίζεται με τον θάνατο του 33χρονου.

Στο πόρισμα τονίζεται πως ο Ζακ Κωστόπουλος υπέστη ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις μυοκαρδίου από τα πολλαπλά τραύματα τα οποία προκάλεσαν έντονη διέγερση στον οργανισμό του.

Να θυμίσουμε, ότι την Δευτέρα (19/11) είχαν βγει τα αποτελέσματα τον τοξικολογικών εξετάσεων του 33χρονου.

Σύμφωνα με την εργαστηριακή έκθεση της τοξικολογικής εξέτασης του Ζακ Κωστόπουλου, στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαίνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες).

Η μακροσκοπική και μικροσκοπική διερεύνηση τους έδειξε μεταξύ άλλων:

-Έντονη συμφόρηση των αγγείων του εγκεφάλου και των λεπτομηνίγγων με εξαγγειώσεις ερυθρών αιμοσφαιρίων εστιακά.

-Έντονο οίδημα και συμφόρηση πνευμόνων με παρουσία ενεργοποιημένων κυψελιδών μακροφάγων που φαγοκυτταρώνουν αιμοσιδηρίνη, ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου.

Η εξέταση ήταν θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα.

Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments