Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τρίτη (20/11/18)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τρίτη (20/11/18)
Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια για ελεύθερουςΠροβλέψεις για την Τρίτη (20/11/18).

Κριός

Σήμερα, προσπαθώντας να επιλύσετε κάποιο σοβαρό ζήτημα, αντί να πάρετε τον εύκολο δρόμο, καθίστε να σκεφτείτε το πώς επηρεάζουν οι πράξεις σας τους ανθρώπους γύρω σας.

Το κάρμα δεν είναι επιστήμη αλλά αν κάνετε το σωστό κερδίζουν όλοι.

Ταύρος

Πότε ήταν η τελευταία φορά που περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τους φίλους σας; Κανονίστε το και φροντίστε να κάνετε κάτι ιδιαίτερο αν θέλετε να συνεχίσουν να προσπαθούν να σας βρουν σύντροφο.

Δίδυμοι

Η επαγγελματική σας εξέλιξη μπορεί να έχει πάρει τα πάνω της αλλά η ερωτική σας ζωή μαζεύει σκόνη. Επιστρέψτε στο παιχνίδι συμμετέχοντας σε ένα γκρουπ διαδικτυακών ραντεβού, πηγαίνοντας σε μια εκδήλωση γρήγορων ραντεβού ή απλά ζητώντας από τους φίλους σας να σας γνωρίσουν κάποιον/α γνωστό/η τους.

Καρκίνος

Η ενέργειά σας είναι ανεβασμένη σήμερα καθώς κάνετε τις καθημερινές σας δουλειές. Κρατήστε αυτή την θετική και αισιόδοξη αύρα, δίνοντας σε όλους όσους βρίσκονται γύρω σας ένα λόγο για να χαμογελάσουν.

Λέων

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή είναι κάθε όλα παρά ξεκάθαρα – αλλά είναι κι αυτό μέρος της διασκέδασης! Αν μπορούσατε να προβλέψετε το μέλλον δεν θα μπαίνατε στον κόπο να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα.

Παρθένος

Οι άνθρωποι γύρω σας κινούνται σε ρυθμούς που είναι σωστοί για αυτούς, οπότε μην πιέζετε κανέναν να πάρει αποφάσεις για τις οποίες θα μετανιώσει αργότερα (και θα σας κατηγορήσει για αυτό). Δώστε σε όλους την ευκαιρία να σας προφτάσουν – θα σας ευγνωμονούν για την υπομονή σας.

Ζυγός

Μην ανησυχείτε αν η ερωτική σας ζωή δεν εξελίσσεται όπως ελπίζατε. Η ζωή δεν προχωράει πάντα όπως θέλουμε, οπότε εξαρτάται από εσάς να προσαρμοστείτε στις δυσκολίες όσο το δυνατόν συντομότερα – και να κρατήσετε μια θετική στάση!

Σκορπιός

Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας για να προγραμματίσετε ένα καταπληκτικό ραντεβού. Μην συμβιβαστείτε με κάτι παραδοσιακό – κάντε κάτι πραγματικά ασυνήθιστο και αξέχαστο για όλους τους εμπλεκόμενους.

Τοξότης

Το να χάσετε τα κλειδιά σας μπορεί να οδηγήσει σε μια ρομαντική γνωριμία. Μπορεί να μη γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας αλλά θα εκπλαγείτε ευχάριστα από το πώς μπορεί ένα φαινομενικά άτυχο γεγονός να οδηγήσει σε κάτι τόσο ευχάριστο.

Αιγόκερως

Το να συζητάτε όλη νύχτα μπορεί να είναι υπέροχο, αλλά στο επόμενο ραντεβού σας προσπαθήστε να βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας. Τα μάτια λένε πολύ περισσότερα από τα λόγια, τουλάχιστον για τώρα. Φλερτάρετε με τη γλώσσα του σώματος αντί με τις λέξεις.

Υδροχόος

Η στοργική σας φύση σας κάνει να αισθάνεστε περισσότερο σαν ένας ανήσυχος γονιός παρά σαν ένας απλός φίλος. Θα πρέπει, όμως, να σταματήσετε να θέλετε να λύνετε τα προβλήματα όλων των άλλων και για μια φορά να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας (και την ερωτική σας ζωή).

Ιχθύες

Χρησιμοποιήστε τη σημερινή εκπληκτική ενέργεια προς όφελος σας. Αντιμετωπίστε τα βαρετά καθήκοντα και τις σημερινές δραστηριότητες με αναζωογονημένη διάθεση. Βοηθήστε τους γύρω σας που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, καθώς σήμερα δεν σας σταματάει τίποτα! Είναι βέβαιο ότι θα σας προσέξει κάποιος/α σέξι τύπος/κοπέλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments