Lifestyle

Ιωάννα Σκανδαλάκη: H σέξι Χανιώτισσα που φτιάχνει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο (vid)

Ιωάννα Σκανδαλάκη: H σέξι Χανιώτισσα που φτιάχνει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο (vid)
Ιωάννα Σκανδαλάκη: Η Κρητικιά personal trainer έκανε αίτηση και θα λάβει μέρος στα προκριματικά για τον τρίτο κύκλο του Survivor.

Η Χανιώτισσα γυμνάστρια Ιωάννα Σκανδαλάκη, γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους πως ετοιμάζεται για το Survivor.

Θα λάβει μέρος στα προκριματικά για τον τρίτο κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, κατάφερε να περάσει στην προκριματική φάση, κερδίζοντας το εισιτήριο για τους προκριματικούς ανάμεσα σε 75.000 υποψηφίους.

Η σέξι γυμνάστρια  έχει μια πρώτη εμπειρία στην τηλεόραση, αφού εμφανίζεται και στην τηλεοπτική εκπομπή “Στο Κόκκινο” της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης, ζήτησε μέσα από την ανάρτησή της να της ευχηθούμε καλή επιτυχία για το πρώτο σκέλος της προσπάθειάς της.

«Το θεωρώ ένα θετικό σημάδι. Είναι ευλογία για μένα αυτό . Ήταν εντελώς αναπάντεχο και αν μη τι άλλο πρόκειται για μία πρόκληση με την οποία και θέλω να έρθω αντιμέτωπη».

Μάλιστα όταν η 33χρονη γυμνάστρια με καταγωγή από τα Χανιά, τους εξέφρασε δισταγμό, οι άνθρωποι της παραγωγής επικοινώνησαν μαζί της για 2η φορά καθιστώντας της… αναγκαίο το γεγονός ότι δεν πρέπει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και να ανέβει στην Αθήνα για τα προκριματικά που θα διεξαχθούν το Σάββατο.

«Έκανα αίτηση, χωρίς να το πολυσκεφτώ και με έπιασαν προ εκπλήξεως. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πέρασα στην επόμενη φάση μεταξύ 75.000 συνυποψηφίων παικτών. Τους είπα να το σκεφτώ λίγο και μετά από 3- ώρες με κάλεσαν ξανά στο τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι πολύ σημαντικό να ανέβω στην Αθήνα…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments