Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (21/11/18)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη  (21/11/18)
Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια για ελεύθερουςΠροβλέψεις για τη Τετάρτη (21/11/18).

Κριός

Τα αληθινά ζητήματα χρειάζονται αληθινές απαντήσεις. Εάν δεν μπορείτε να παρακινήσετε τον εαυτό σας για να αρχίσετε ξανά να βγαίνετε ραντεβού, τότε ίσως είναι καιρός να εξετάσετε το ενδεχόμενο μήπως επισκεφτείτε κάποιον ειδικό για μια βαθύτερη ματιά στην ψυχική σας κατάσταση.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η λύση είναι απλούστερη από ό, τι νομίζετε.

Ταύρος

Η διάθεσή σας είναι στα τάρταρα, οπότε φροντίστε να μην ξεσπάσετε τα νεύρα σας σε συναδέλφους ή φίλους. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο φλερτ και την πρόκληση. Κρατήστε όλον αυτόν τον θυμό για τον εαυτό σας τώρα.

Δίδυμοι

Συνεχώς προκύπτουν παρεξηγήσεις σήμερα. Ίσως η επικοινωνία σας δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο θα θέλατε. Αντί απλώς να ξεφουρνίζετε το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σας, αφήστε τις σκέψεις να διαμορφωθούν πριν τις μοιραστείτε με άλλους.

Καρκίνος

Το να ξέρετε πότε ένας φίλος χρειάζεται πραγματικά κάποιον να τον ακούσει είναι μια πολύ σημαντική ικανότητα. Δείξτε σε κάποιον/α ότι του/της συμπαραστέκεστε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην ερωτική του/της ζωή και προσφερθείτε να τον/την ακούσετε ή να τον/την βοηθήσετε άμεσα.

Λέων

Η ζωή είναι μια λευκή σελίδα και εξαρτάται από εσάς ποιο μήνυμα θέλετε να γράψετε σε αυτήν – κάτι διακριτικό και βαθυστόχαστο ή κάτι άγριο με τολμηρά λόγια και εντυπωσιακές ιδέες; Βεβαιωθείτε ότι θα το διαβάσουν οι σωστοί άνθρωποι!

Παρθένος

Προσπαθήστε να μην δεσμευτείτε να κάνετε κάτι καινούργιο σήμερα – έχετε ήδη αρκετά πράγματα στο κεφάλι σας! Εστιάστε την προσοχή σας στις πιο κοινωνικές πτυχές της ζωής σας – αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί αν είστε αλυσοδεμένοι στο γραφείο σας. Βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

Ζυγός

Η αρμονία που αναζητάτε δεν είναι κάτι άπιαστο. Αφιερώστε λίγο χρόνο σε φίλους με τους οποίους μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα για να αισθανθείτε την οικειότητα που έχετε ανάγκη και αποφύγετε να είστε με άτομα που τους αρέσει να προκαλούν καβγάδες. Η ηρεμία είναι κάτι εφικτό, ακόμη και στον έρωτα.

Σκορπιός

Όλοι θέλουν να βρουν την αδερφή-ψυχή τους και εσείς σίγουρα δεν αποτελείτε εξαίρεση. Οι φαντασιώσεις μπορεί να είναι διασκεδαστικές, αλλά θα πρέπει να κινητοποιηθείτε για να βρείτε τον έρωτα στην αληθινή ζωή. Γραφτείτε σε μια on-line υπηρεσία και αναζητήστε το ταίρι σας στον έξω κόσμο.

Τοξότης

Ακούστε τους κοντινούς σας ανθρώπους να μιλάνε για το παρελθόν τους εάν θέλετε να μάθετε ένα-δυο πράγματα για την ερωτική σας ζωή. Οι τάσεις και η μόδα έχουν αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η επιθυμία των ανθρώπων για αγάπη παραμένει αναλλοίωτη, οπότε δώστε προσοχή.

Αιγόκερως

Εάν αισθάνεστε όμορφα μετά από μια συζήτηση που είχατε με το καινούργιο σας φλερτ, γιατί δεν τη συνεχίζετε μέσω e-mail ή γραπτών μηνυμάτων; Οι άνθρωποι αφήνουν πιο εύκολα τις αναστολές τους όταν δε χρειάζεται να δουν κατά πρόσωπο τον άλλον.

Υδροχόος

Μήπως κάθε φορά που προσπαθείτε να βάλετε λίγο πάθος στη ζωή σας αφήνετε άλλα άσχετα θέματα να σας αποσπάσουν; Τα καθημερινά ζητήματα συχνά μπαίνουν στη μέση, όταν το μόνο που αναζητάτε είναι λίγος έρωτας. Δώστε στην καρδιά σας τον ίδιο χρόνο με τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας!

Ιχθύες

Κάντε κάτι για να αλλάξετε προς το καλύτερο. Αφήστε τον κομμωτή σας να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό ή αφήστε τους φίλους σας να σας αλλάξουν το ντύσιμο όπως νομίζουν καλύτερα. Και μετά θα πρέπει φυσικά να βγείτε έξω και να δείξετε σε όλους το νέο ανανεωμένο σας λουκ!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments