Αθλητισμός

Βαρούχας για Κάκο: «Δε θα πήγαινα στο Open – Έχω εμπιστοσύνη στον Τάσο»

Βαρούχας για Κάκο: «Δε θα πήγαινα στο Open – Έχω εμπιστοσύνη στον Τάσο»
Βαρούχας για Κάκο: Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε την επιλογή του Τάσου Κάκου να πάει στο κανάλι Open.

Βαρούχας για Κάκο: Ο Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε στο Metropolis 95,5 και σχολίασε τη συμφωνία του Τάσου Κάκου με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, OPEN.

Όπως αναφέρει το metrosport, o βετεράνος διαιτητής θα αμείβεται με 7.000 ευρώ τον μήνα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε καθηγητής διαιτησίας:

Για τη συγκεκριμένη συμφωνία και για το αν θα ήθελε να είναι στη θέση του Τάσου Κάκου: «Δεν το ήθελα αυτό για πολλούς και διάφορους λόγους. Διότι το OPEN δεν παύει να είναι ένα κανάλι που το έχει ένας μεγαλομέτοχος μιας ομάδας. Όταν ήμουν στον ΣΚΑΙ είχα ακούσει πολλά και διάφορα. Στη προκειμένη περίπτωση λοιπόν πιστεύω ότι έκανα μία πολύ καλή κίνηση. Πολλοί δεν παύουν να λένε «κουβεντούλες» και αυτό δε μου αρέσει.

Για τη κόντρα της τηλεθέασης ανάμεσα στους δύο σχολιαστές: «Εγώ δεν το βλέπω σαν κόντρα, εγώ δεν ασχολούμαι με τηλεθεάσεις. Σημασία έχει να λέμε τη πραγματικότητα και να εκφράζουμε όλα αυτά που πρέπει. Έχω εμπιστοσύνη στον Τάσο, είναι ένα παιδί που δε νομίζω να μπει σε τέτοια διαδικασία».

Για τη συμφωνία των 7.000 ευρώ και για το αν έχει κάνει καλό ο σχολιασμός των επίμαχων φάσεων: «Στη προκειμένη περίπτωση είναι θέμα επιλογών. Δεν θα ήθελα να πάω. Όσο για τις αναλύσεις έχουν κάνει καλό σε πολλούς και εγώ βάζω όλες τις φάσεις, όχι μόνο εκείνες που θα σχολιαστούν αρνητικά ώστε να καλυφθούν όλοι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments