Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (22/11/18)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (22/11/18)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για τη Πέμπτη (22/11/18).

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (22/11/18).

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Τοξότη, για να παραμείνει μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. Χαρούμενα Γενέθλια σε όλους τους Τοξότες!

Αυτή η μέρα σας ωθεί να είστε πιο ανοικτοί, πιο δοτικοί, πιο ευγνώμονες και αισιόδοξοι. Δεν είναι τυχαίο που γιορτάζεται η Μέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ!

Η Σελήνη αρχίζει τη μέρα με κενό πορείας στον Ταύρο, κάνοντας την ατμόσφαιρα ιδανική για να γιορτάσετε την προσωπική σας ζωή. Αργότερα, η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα αναδυθεί η Πανσέληνος. Να αναμένετε ποικιλία, αλλαγές, εισόδους και εξόδους!

Σήμερα Πέμπτη, προσέξτε να μην επιλέξετε λανθασμένο τρόπο και προσέγγιση για να επιλύσετε τα προβλήματα σας. Να είστε προσεκτικοί με τις συμβουλές που θα λάβετε ή με τη βοήθεια που θα σας προσφέρει κάποιος. Σήμερα μπορεί να θυμώσετε με έναν φίλο που καταχράται την εμπιστοσύνη και την καλοσύνη σας.

Εάν έχετε οικονομικές συναλλαγές ή άλλα σχέδια με άτομα από άλλη τοποθεσία, θα βιώσετε ανησυχίες ή εντάσεις που σχετίζονται με αυτές τις δεσμεύσεις. Η μέρα φέρνει δυσάρεστες ειδήσεις για ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα λάβετε νέα ή θα έχετε μια τηλεφωνική συνομιλία με κάποιον που ζει σε άλλη πόλη. Σήμερα, αποφύγετε να δείξετε περιέργεια για κάτι και μείνετε έξω από αυτό. Κάποιος μπορεί να θέλει να μάθει περισσότερα για την προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή, ανοίγοντας χωρίς την άδεια σας το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε οικονομικές υποθέσεις με την οικογένεια ή τους συναδέρφους σας. Δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τα καθήκοντά σας, συνεπώς καλό θα ήταν να μην τα αναβάλλετε. Σήμερα θα έχετε σοβαρές συζητήσεις με άτομα σημαντικά για την εξέλιξη των μελλοντικών σας σχεδίων και ιδεών. Θα έχετε ενδιαφέρουσες ή χρήσιμες επαφές με γυναίκες που ζουν σε άλλη πόλη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Πέμπτη θα βιώσετε χαρούμενα γεγονότα, κυρίως στην προσωπική σας ζωή. Σήμερα θα βιώσετε μια έκπληξη που θα αλλάξει τα σχέδιά σας ή τις σχέσεις σας. Πολλοί από εσάς θα λάβουν μια πρόσκληση για κάποιο ταξίδι ή θα συμμετάσχουν σε οργανωτικά ζητήματα σχετικά με κάποιο επικείμενο ταξίδι. Η Πέμπτη υποδεικνύει μια έκπληξη στην εργασία σας, που θα έχει κάποια σχέση με έναν άντρα.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή θα συναντηθείτε με έναν φίλο σας. Σε γενικές γραμμές, σήμερα η επικοινωνία με τους φίλους σας θα απασχολήσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να ταξιδέψετε. Την Πέμπτη, μπορεί να χαρείτε με κάποια νέα ή ένα γεγονός που θα αφορά ένα μωρό ή ένα μικρό παιδί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments