Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (22/11/18)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (22/11/18)
Ταρώ αγάπης: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (22/11/18).

ταρώ Κριός : Ο Τροχός της Τύχης

Ξέρετε πολλά αλλά ακόμη δεν θεωρείται ότι έχει έρθει η ώρα για να μιλήσετε στον σύντροφο σας. Επίσης ξέρετε ότι υπάρχουν από την δική του πλευρά, πολλά προβλήματα και αυτό είναι που σας κρατάει σε μια υπομονή. Από τον καινούργιο μήνα, θα χρειαστεί σίγουρα να μιλήσετε και να βρείτε λύσεις μόνιμές. Οι χωρισμένοι, ας μην είναι τόσο απελπισμένοι, καθώς ο ανάδρομος Ερμής, θα δώσει επικοινωνίες και πολλές συναντήσεις.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ταύρος : Η Εγκράτεια

Με τόσα πολλά και σημαντικά, που κάνετε αυτόν τον καιρό στην ζωή σας, γύρω από τα οικονομικά – επαγγελματικά – σπουδές, δεν σας έχει μείνει καιρός και διάθεση, για να δείτε και πιο σοβαρά την αισθηματική σας καθημερινότητα. Όσοι είστε μέσα σε σχέσεις που κάνουν βήματα προς τον γάμο, σίγουρα θα τα καταφέρετε, αρκεί να κοιτάξετε πιο αναλυτικά την ροή του χρήματος.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές

Ζείτε ένα ιδιαίτερο χρονικό διάστημα, που όλα ευτυχώς δείχνουν να πηγαίνουν σύμφωνα με τα σχέδια σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την προσωπική σας ζωή. Οι περισσότεροι Δίδυμοι, μέσα στον Δεκέμβριο, θα έχουν μια πρόταση από τον σύντροφο τους, για γάμο ή κάτι σχετικό. Οι μόνοι, θα γνωρίσουν καινούργιο κόσμο, και ίσως ένας έρωτας σημαντικός να κάνει την εμφάνιση του.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Καρκίνος : Η Δικαιοσύνη

Δεν μπορείτε να πείτε τι ακριβώς, έχει συμβεί μέσα στην σχέση σας. Το μόνο που πλέον αντιλαμβάνεστε είναι ότι δεν έχετε πια καμία επικοινωνιακή σύμπνοια με το ταίρι σας. Αυτό σαν κατάσταση, έχει ενοχλήσει και την άλλη πλευρά, που μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θέλει να σας μιλήσει πιο ανοιχτά. Σε ότι και να αποφασίσετε, μην κάνετε το λάθος να βάλετε ανάμεσα σας φίλους και γνωστούς.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Λέων : Ο Αυτοκράτορας

Είστε κάτω από το ερωτικό βλέμμα, κάποιου που κατά καιρούς έρχεται και φεύγει από την ζωή σας. Τώρα έχει πάρει την απόφαση, να έρθει να σας μιλήσει και να μείνει μόνιμα. Ίσως και τελικά τώρα να είναι και οι συνθήκες της καθημερινότητας και των δύο έτσι, που μια όμορφη σχέση μπορεί να ξεκινήσει. Εσείς που έχετε τώρα βρει νέα εργασία, προσοχή στο γύρω παρασκήνιο…μην ανακατεύεστε.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Παρθένος : Ο Τρελός

Χρήματα που αναμένετε, από περιουσιακό – νομικό θέμα, θα έρθουν και αυτό θα είναι και μια ισχυρή βάση, που θα σας βοηθήσει για να λήξετε πολλά από τα επίπονα ζητήματα στην καθημερινότητα σας. Σίγουρα ξεκινήστε από τις υποχρεώσεις και μετά περάστε στην ερωτική σας ζωή. Εσείς που έχετε μόνιμα τον άνθρωπο σας μακριά, από τον νέο μήνα ίσως και να βρεθούν οι σωστές λύσεις για να είστε μόνιμα – συνέχεια μαζί.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ζυγός : Η Κρίση

Δεν κρατάτε τίποτα από το παρελθόν και τώρα κάτω από την Αφροδίτη θα έχετε τώρα νέα πρόσωπα να σας χαμογελούν. Το ένα συγκεκριμένα έχει ξανα- έρθει στην ζωή σας. Τώρα πιθανόν και να είναι και οι καταστάσεις που σωστές και ώριμες, έτσι εσείς οι δύο να κάνετε μια ερωτική αρχή. Πολλές και οι επανασυνδέσεις, που θα έρθουν ακόμη και μέσα από την βοήθεια των τρίτων – γνωστών.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη

Έχετε δώσει όλο το βάρος σας, σε υποθέσεις του επαγγέλματος σας, και μάλλον έχετε ξεχάσει ότι υπάρχει ανάγκη και για έναν σωστό σύντροφο. Τώρα που ο Ήλιος θα αλλάξει ζωδιακό σπίτι, εσείς θα δείτε πολλά πρόσωπα γύρω σας ήδη να σας κοιτούν με έρωτα. Οι εν σχέση, από τα τέλη του μήνα και μετά, θα δρομολογήσουν δεσμεύσεις ίσως και σε επίπεδο γάμου.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος

Δεν πάτε το μυαλό σας ποτέ μακριά, ούτε και είστε από τα ζώδια που θα περιμένετε για πολύ τις αλλαγές. Είστε κάτω από τον Ερμή και ότι και να βάλετε στο στόχαστρο σας, εύκολα θα το κατακτήσετε. Ένας σύντροφος που σας ενοχλεί με τα λόγια και τις δράσεις του, ίσως και να γίνει παρελθόν. Δεν είστε πια για να προσφέρετε χρόνο και παρουσία σε άτομα … που δεν ξέρουν ή δεν μπορούν να σας εκτιμήσουν.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Η Δύναμη

Μέσα από την καρδιά σας, θέλετε να μιλήσετε σε κάποιο άτομο, που είναι στους φιλικούς σας κύκλους και μάλλον το έχετε ερωτευτεί. Το ξέρει και σε μια ίδια ή παρόμοια φάση … είναι και αυτό. Οι μέρες με τόση αστρολογική εύνοια πάνω σε όλα τα ζώδια της γης, μπορεί και να σας δώσουν τις ευκαιρίες για μια σχέση, και με πολύ καλό μέλλον . Επίσης, κοιτάξτε και κάποια οικογενειακά ζητήματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Αυτοκράτειρα

Αν κάποιος σας αφορά, δεν υπάρχει περίπτωση εσείς να αφήσετε την ευκαιρία, και να μην τον προσεγγίσετε με τον δικό σας τρόπο. Οι μέρες τους περισσότερους τους βρίσκουν … σε μια καλή διάθεση που θα φέρει το αποτέλεσμα πιο εύκολα. Πολλές και οι καλές ειδήσεις, που θα έρθουν στο διάβα σας, από την εργασία σας ή κάτι που προσπαθείτε να κάνετε. Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Ο Αρχιερέας

Μην ψάχνετε για αφορμές έμμεσες και διπλωματικές, για να μιλήσετε στο άτομο που έχει πιάσει την ερωτική σας προσοχή. Από την νέα εβδομάδα, θα προκύψουν τυχαίες συναντήσεις, που θα σας λύσουν πολλές απορίες. Εσείς που είστε σε μια καλή φάση … με τον ήδη υπάρχοντα σύντροφο σας, από το τέλος του Νοεμβρίου, θα μπείτε σιγά – σιγά σε μια κοινή απόφαση – σκέψη για να προχωρήσετε μέσα στο 2019, σε μια πιο σοβαρή – νόμιμη δέσμευση!

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments