Αθλητισμός

Μίλος Τεόντοσιτς: Η επιστροφή του στην Ευρώπη και οι πιθανοί προορισμοί

Μίλος Τεόντοσιτς: Η επιστροφή του στην Ευρώπη και οι πιθανοί προορισμοί
Μίλος Τεόντοσιτς: Ανακοίνωσε την επιστροφή του στην Ευρώπη και προκάλεσε πανικό στα "μεγάλα κεφάλια" της Ευρωλίγκα.

Μίλος Τεόντοσιτς: Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους γκαρντ που έχει αφήσει το στίγμα του στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο Σέρβος πριν από ενάμιση χρόνο έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αφήνοντας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για χάρη των Λος Αντζελες Κλίπερς.

Ο Τεόντοσιτς ανακοίνωσε την επιστροφή του στην Ευρώπη και προκάλεσε πανικό στα “μεγάλα κεφάλια” της Ευρωλίγκα.

Την προηγούμενη σεζόν, την πρώτη του στο NBA, έπαιζε κατά μέσο όρο 25.2 λεπτά, έχοντας 9.5 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ.

Φέτος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή των Κλίπερς, με αποτέλεσμα ο χρόνος συμμετοχής, αλλά και τα στατιστικά του να έχουν μειωθεί αισθητά.

Ο Σέρβος μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει παίξει σε οκτώ παιχνίδια, στα οποία έχει μέσο όρο 2.9 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ σε 10.3 λεπτά συμμετοχής.

Βλέπει, έτσι, πως δεν έχει μέλλον στο NBA και αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Μίλος Τεόντοσιτς: Οι πιθανές μεταγραφές του στην Ευρώπη

Είναι, λοιπόν, βέβαιο, ότι οι ελληνικές ομάδες θα δείξουν το ενδιαφέρον τους, για την απόκτησή του.

Ο Ολυμπιακός διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην ομάδα, προτού αναχωρήσει για τη Ρωσία και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, από τότε που έφυγαν ο Τζέιμς και ο Σίνγκλετον, το βάρος έχει πέσει στον Καλάθη, κι έτσι είναι πιθανό οι “πράσινοι” να σκεφτούν πως θα έκανε ένα πολύ καλό δίδυμο με το Σέρβο.

Από την άλλη, η πόρτα της ΤΣΣΚΑ είναι πάντα ανοιχτή και ενδεχόμενη απόκτησή του θα κάνει παντοδύναμο τον μοσχοβίτικο σύλλογο, ο οποίος ψάχνει εναγωνίως την επιστροφή του στην κορυφή της Ευρώπης.

Στην κούρσα της απόκτησής του βρίσκονται και οι δύο μεγάλες τουρκικές ομάδες, η Φενερμπαχτσέ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και η Εφές του Εργκίν Αταμάν.

Ενδιαφέρον, όμως, μπορεί να δείξει και η Ισπανία, αφού μετά από την αποχώρηση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, η Μπαρτσελόνα ψάχνει για τον επόμενο ηγέτη της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments