Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (23/11/18)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (23/11/18)
Ταρώ αγάπης: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (23/11/18).

ταρώ Κριός : Ο Αρχιερέας

Σίγουρα είστε σε ανεβασμένη διάθεση. Ο έρωτας σας έχει πλησιάσει με όλους τους τρόπους, και πιθανόν να έχει πιάσει την προσοχή σας επιτέλους. Το θετικό είναι ότι και εσείς από την δική σας μεριά είστε έτοιμοι για μια νέα αγάπη. Εσείς που βρίσκετε για προσωρινούς λόγους, μακριά από τον άνθρωπο σας, να ξέρετε ότι και χωρίς να σας το ανακοινώνει, κάνει ότι περνάει από την δυναμική του, για να είναι άμεσα κοντά σας.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Στην αγάπη είστε έτοιμοι για όλα, αλλά μόνο στα λόγια. Οι δεσμεύσεις που ακόμη σας βαραίνουν, από τα παλιά είναι και ένα μεγάλο στοπ στην ερωτική σας ζωή, που ήδη ένα νέο πρόσωπο την πολιορκεί. Με τόσα θετικά αστρολογικά που θα συντελεστούν την τελευταία εβδομάδα του μήνα, εσείς θα πρέπει με το χέρι στην καρδιά να πάρετε και μια σοβαρή απόφαση.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Αν δεν βοηθήσετε εσείς τον εαυτό σας, δεν υπάρχει περίπτωση να σας βοηθήσει κανείς, όσο και να πιστεύετε το αντίθετο. Άλλωστε η ζωή μέχρι τώρα και με χίλιους διαφορετικούς τρόπους σας έχει δείξει κάτι σχετικό. Από σήμερα και μέχρι να λήξει η εποχή του Τοξότη, εσείς θα είστε σε μια ωραία φάση αλλαγών που θα σας βγάλει από τις καταστάσεις που δεν σας αξίζουν, αλλά και θα απομακρύνει άτομα, που δεν είναι συμβατά με εσάς.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές

Πάνω σε κάποιους γνωστούς θα πέσετε μέσα στις επόμενες ημέρες, που θα σας φέρουν και κάποιες ιδιαίτερες ειδήσεις, για τον πρώην σύντροφο – σύζυγό σας. Δεν θα είναι και κάτι που δεν ξέρετε, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι η δική σας η καρδιά, έχει σταματήσει να αποζητά … μια επανασύνδεση. Από τον νέο μήνα, πολλοί από εσάς, θα βρείτε καινούργιο έρωτα στα μάτια, μιας πιο παλιάς σας φιλίας.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Η Δικαιοσύνη

Παρακολουθείτε με τον δικό σας τον τρόπο, το άτομο που σας ενδιαφέρει! Το έχει σαφώς καταλάβει… ίσως και κάτι ανάλογο να κάνει και αυτό από την δική του την μεριά. Με τον Ήλιο να περνάει στον Τοξότη, όλα τα ζώδια της Φωτιάς, θα έχουν την ευκαιρία, να προχωρήσουν σε κάτι περισσότερο την ερωτική τους ζωή. Επίσης, να είστε πιο εγκρατείς στα έξοδα σας, καθώς το χέρι σας … τείνει να ξεφεύγει!

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας

Ανυπομονείτε να δείτε τον σύντροφο σας. Γενικά δεν είναι για το ζώδιο σας, οι καθυστερήσεις και οι αποστάσεις. Πάντως, μια πρόταση σοβαρή μέχρι το τέλος του έτους, σας περιμένει, που όλα τα άνωθεν θα λήξουν μόνιμα. Εσείς που έχετε μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, ίσως και μέσα στον Νοέμβριο, να δείτε κάποιον από τους παρελθοντικούς σας χρόνους, να επανέρχεται δριμύτερος.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Με το να παραμένετε μέσα σε σχέσεις, που δεν αντικατοπτρίζουν αυτά που θέλετε, το μόνο που τελικά καταφέρνετε είναι να καθυστερείτε τα όνειρα σας. Πολλές και οι συζητήσεις, που θα προκύψουν το επόμενο διάστημα, και πιθανόν και οι δικές σας αποφάσεις, να έρθουν πιο εύκολα. Το μόνο καλό αυτό το διάστημα είναι ότι στα επαγγελματικά σας, θα έχετε επιτυχίες και νέες προτάσεις … ακόμη και για άλλο μέρος!

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Χρειάζεται στο παρόν να φέρετε στην επιφάνεια τον δημιουργικό σας εαυτό και να βρείτε τον θετικό τρόπο, που θα γίνουν τα όνειρα σας, πραγματικότητα. Οι περισσότεροι από εσάς, μέσα στον Δεκέμβριο μαζί με τον άνθρωπο τους, θα αρχίσουν να χτίζουν και πάλι τον δρόμο για έναν γάμο ή ακόμη ένα παιδί. Σίγουρα και τα επαγγελματικά σας … θα σας απασχολήσουν αρκετά. Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Εσείς κάντε από τώρα, μια λίστα με όλα αυτά που πρέπει να τακτοποιήσετε μέσα στην Ζωδιακή σας εποχή. Έχετε την απόλυτη εύνοια, και στα ερωτικά και στα εργασιακά σας, για να πιάσετε την κορυφή. Από τις 29 / 11 και μετά, θα έχετε εσείς οι χωρισμένοι, μια είδηση από τον πρώην σύντροφο σας, που θα μιλάει για άμεση αποκατάσταση των δεσμών σας. Με τον ανάδρομο Ερμή, σίγουρα σκεφτείτε τα πάντα πολλάκις.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Είστε κουμπωμένοι, με κάθε νέα γνωριμία, που βγαίνει στον δρόμο σας. Σίγουρα θα βρείτε και πολλά ελαττώματα, μιας και ακόμη η καρδιά σας, δεν μπορεί εύκολα να ξανα – εμπιστευτεί. Από τον Δεκέμβριο, που όλα τα αστρολογικά θα είναι συμμαχικά, σίγουρα θα κάνετε και εσείς τα μικρά σας βήματα. Από τα οικονομικά σας θα περιμένετε, ανέσεις και ευκολίες.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Είστε άκρως εναρμονισμένοι πια με την ηρεμία της ερωτικής σας απομόνωσης. Έχετε περάσει μέσα από πολλές σχέσεις και βαθιά συναισθήματα, και το μόνο που θέλετε είναι να βρείτε την ισορροπία της καθημερινότητας σας, και να έρθετε πιο κοντά στους φίλους σας. Επίσης, είναι μια καλή εποχή και μέχρι να φύγει η χρονιά, για να ανοιχτείτε … σε νέες επαγγελματικές δράσεις.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Δεν μένετε μακριά ποτέ από την σκέψη του συντρόφου σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας σπρώξει μέσα στις επόμενες ημέρες, και πριν να αλλάξει ο μήνας, να του μιλήσετε για αυτά που αισθάνεστε. Οι καταστάσεις στο ζώδιο σας, μόνο καλύτερα μπορούν να πάνε. Πολλοί από τους χωρισμένους, το ίδιο διάστημα, θα βρουν τους διπλωματικούς τρόπους, για να επανενωθούν με το ταίρι τους. Το χρήμα και κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, σας εξυπηρετούν.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments