Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Παρασκευή (23/11/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Παρασκευή (23/11/18)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Παρασκευή (23/11/18).

Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 25. Η Καρδιά ( Βαλές Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές εξομολογήσεις – Επανασύνδεση – Καινούργια συνεργασία

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Φορέστε ένα καλό και μεγάλο χαμόγελο και αντιμετωπίστε όλα αυτά που γίνονται μέσα στην σχέση σας, με απόλυτη ψυχραιμία. Οι ρυθμοί, θα επανέλθουν!

Ταύρος

Μην κάνετε κάτι τολμηρό αυτές τις ημέρες, και σίγουρα μην μιλήσετε περισσότερο από ότι χρειάζεται. Όλα θα γίνουν από την μεριά του συντρόφου σας.

Δίδυμοι

Κάτι έχει συμβεί μέσα στον συναισθηματικό σας δεσμό, και έχετε χάσει την όρεξη σας. Αυτό είναι και κάτι που αυτό το Σαβ.Κο θα πρέπει να το λύσετε.

Καρκίνος

Προφυλαχθείτε από όλα αυτά που γίνονται, έξω από την σχέση και την οικογένεια σας, και σίγουρα μην ανακατεύεστε σε ιστορίες που δεν σας αφορούν.

Λέων

Τα οικονομικά σας ζητήματα, θα σας απασχολήσουν θετικά τις επόμενες ημέρες, και μάλλον θα χρειαστεί να κάνετε και ένα μικρό – εξπρες ταξίδι!

Παρθένος

Οι όσοι είναι γύρω σας, θέλουν να ξέρουν περισσότερα για εσάς και την ερωτική σας σχέση. Κάποιοι, αγνοώντας αυτό το γεγονός, θα σας πλησιάσουν περισσότερο.

χαρτομαντεία Ζυγός

Οι απόψεις που έχετε για τον οικογενειακό ή τον κοινωνικό κύκλο του αγαπημένου σας, δεν είναι και οι καλύτερες. Το ξέρει και σίγουρα θα διορθώσει τα πάντα.

Σκορπιός

Είστε πλήρως και μόνιμα απασχολημένοι, με την εργασία σας και τις υπόλοιπες κοινωνικές υποχρεώσεις της εποχής. Για σχέση…ούτε λόγος!

Τοξότης

Δεν θυμάστε καλά μάλλον! Το πρώην ταίρι σας, που τώρα κάνει ότι μπορεί μέσα από το ιδιαίτερο πλησίασμα του, για να σας έχει, πριν λίγο καιρό σας είχε προδώσει!

Αιγόκερως

Κρατήστε λίγο από τον χρόνο σας, για να τον δώσετε στον νέο σας σύντροφο. Μπορεί να πνίγεστε από δουλειές, αλλά δεν είναι μόνο αυτό που υπάρχει στην καθημερινότητα σας.

Υδροχόος

Δεν θα πρέπει καθόλου, να σας απασχολεί, τι κάνουν και τι λένε οι τρίτοι. Εσείς ήδη έχετε δρομολογήσει αυτά που θέλετε με τον άνθρωπο σας, και αυτό δεν αλλάζει.

Ιχθείς

Στους κοινωνικούς και τους φιλικούς χώρους που κινείτε, θα βρείτε μια νέα ερωτική συντροφιά. Προσοχή μην χαλάσετε την εικόνα σας!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments