Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Και τώρα ο Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός: Και τώρα ο Κουρμπέλης
Ο Παναθηναϊκός θέλει να τον ανανεώσει. Τι φέρεται να ζητά ο ίδιος ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να αποτελείται από αρκετούς νεαρούς παίκτες, αλλά ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι σημείο αναφοράς του τριφυλλιού και μόλις στα 25 του θεωρείται ήδη “παλιός”.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» μπορεί να βρίσκεται και αυτό σε αρκετά μικρή ηλικία, ωστόσο ήδη κοντεύει να σπάσει το φράγμα των 200 συμμετοχών στο ελληνικό πρωτάθλημα και πιθανή μεταγραφή του θα φέρει πολλά χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ.

Ο Κουρμπέλης λοιπόν είναι από τους στυλοβάτες του εφετινού Παναθηναϊκού, γι’ αυτό και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με το Sportime, ο παίκτης του Παναθηναϊκού έχει συμβόλαιο ως το 2020, όπου οι απολαβές του ανά έτος, δεν ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ, ενώ δεν έχει και ατομικά μπόνους. Ήδη, οι δύο πλευρές έχουν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επόμενη μέρα και υπάρχει αμοιβαία θέληση για επέκταση της συνεργασίας.

Στο μόνο σημείο, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, που υπάρχει μια μικρή διαφορά, είναι σε ένα στοιχείο που για τον Κουρμπέλη είναι σημαντικό. Θέλει να είναι στο Top-3 των καλύτερα αμειβομένων παικτών στην ομάδα, πράγμα λογικό, καθώς το δικαιούται με τις εμφανίσεις του.

Αυτό σημαίνει και μια αύξηση 100.000 ευρώ περίπου ανά έτος (να φτάσει δηλαδή στα 400.000). Την δεδομένη στιγμή με τα οικονομικά προβλήματα που έχει ο σύλλογος, αυτό είναι ένα δύσκολο κομμάτι, αλλά από την στιγμή που οι απαιτήσεις δεν είναι υπερβολικές, όλο και κάτι μπορεί να γίνει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments