Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Άραγε αξίζω τόση αγάπη; (pic)

Κατερίνα Καινούργιου: Άραγε αξίζω τόση αγάπη; (pic)
Η Κατερίνα Καινούργιου γιόρτασε την Κυριακή τη γιορτή της πλάι στον αγαπημένο της και σε καλούς φίλους.

Την Κυριακή ήταν της Αγίας Αικατερίνης και η Κατερίνα Καινούργιου είχε την ονομαστική της εορτή.

Κατερίνα Καινούργιου: Το πάρτι και η αστείρευτη ευτυχία της

Η παρουσιάστρια του Open έκανε ένα πάρτι με καλούς φίλους, αλλά και τον αγαπημένο της Νάσο Αναστασόπουλο στο πλευρό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα …νιώθω πιο ευτυχισμένη από ποτε !!!αραγε αξίζω τόσο αγάπη ?😍νιώθω τόσο ευλογημένη !!! Πολλές φορές ένα ευχαριστώ δεν μπορεί να εκφράσει όλα τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν όταν την ημέρα της γιορτης σου εκατοντάδες άνθρωποι, φίλοι, γνωστοί αλλά και λιγότερο γνωστοί, σου στέλνουν τοσο υπεροχες ευχές….Μη μπορώντας να ξεφύγω απ’ αυτό τον κανόνα, αλλά και γιατί είναι ανθρωπίνως αδύνατο να απαντήσω σε κάθε ένα ξεχωριστά σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου για όλα !!! 🙏🏻 #friendsonly #feelingblessed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε και μία φωτογραφία στο Instagram και ανέφερε:

«Σήμερα …νιώθω πιο ευτυχισμένη από ποτέ !!!

Άραγε αξίζω τόσο αγάπη; Νιώθω τόσο ευλογημένη !!!

Πολλές φορές ένα ευχαριστώ δεν μπορεί να εκφράσει όλα τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν όταν την ημέρα της γιορτής σου εκατοντάδες άνθρωποι, φίλοι, γνωστοί αλλά και λιγότερο γνωστοί, σου στέλνουν τόσο υπέροχες ευχές….

Μη μπορώντας να ξεφύγω απ’ αυτό τον κανόνα, αλλά και γιατί είναι ανθρωπίνως αδύνατο να απαντήσω σε κάθε ένα ξεχωριστά σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου για όλα!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στα λευκά …με το πιο υπέροχο σύνολο της σεζόν @zini_official ♥️ 🍁Gíѵҽaաɑվ🍁Κορίτσια μου …σας επιστρέφω την αγάπη σας και επειδή ξέρω ότι αγαπάτε αυτό το στυλ σας κάνω δώρο το υπέροχο σύνολο μου από @zini_official #inlove : Κάντε like στην φωτο Κάντε follow @zini_official και mention 2 φίλες σας και μια τυχερή από εσάς θα το κερδίσει !!! Καλή επιτυχία αγάπες μου ♥️ shoes: @nakshoes , eyewear: @seeyouoptical hair: @manoshautecoiffure make up: @vakroza 📸: @pauline_niarchou_photography #instafashion #lovethisstyle #styleinspiration

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments