Ελλάδα

Καθαρίστρια από το Βόλο: Οι πρώτες της δηλώσεις αφού αφέθηκε ελεύθερη

Καθαρίστρια από το Βόλο: Οι πρώτες της δηλώσεις αφού αφέθηκε ελεύθερη
Δικαιωμένη αισθάνεται η καθαρίστρια από το Βόλο μετά την αποφυλάκισή της.

Αισιόδοξη έφτασε απόψε στο σπίτι της στον Βόλο η 53χρονη καθαρίστρια που αποφυλακίστηκε μετά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Λάρισας (το δικαστήριο αποφάσισε την αποφυλάκισή της για λόγους υγείας μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής της στον Άρειο Πάγο).

Η ίδια δήλωσε ότι αισθάνεται δικαιωμένη για την απόφαση, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που ανέδειξαν το θέμα, και την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου για το ενδιαφέρον που επέδειξε.

Όπως η ίδια η 53χρονη ανέφερε, τις μέρες στη φυλακή αυτό που αισθανόταν κυρίως, ήταν ότι βρισκόταν πολύ μακριά από την οικογένεια της. Της στοίχισε πολύ η φυλάκιση, δήλωσε χαρακτηριστικά, αλλά πρόσθεσε ότι έπαιρνε δύναμη από τη στήριξη του κόσμου και τις συγκρατούμενες της.

Στόχος της όπως είπε, να συνεχίσει τη φοίτηση στο Γυμνάσιο που ξεκίνησε στη φυλακή και να βρει δουλειά. Τέλος δήλωσε αισιόδοξη για την έκβαση της υπόθεσής της στον Άρειο Πάγο.

Κόρη καθαρίστριας: «Είναι ηρωίδα, θυσιάστηκε για τα παιδιά της»

Ξέσπασε μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star η κόρη της 53χρονης καθαρίστριας που είδε την μητέρα της να πηγαίνει στην φυλακή επειδή πλαστογράφησε το απολυτήριο του δημοτικού της. «Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να αποφυλακιστεί. Είναι αγωνίστρια της ζωής», λέει χαρακτηριστικά.

Η κόρη της καθαρίστριας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, που για παιδάκι είναι και αυτό σαν φυλακή. Στην ουσία ήταν σε μια φυλακή και στα 53 της χρόνια οδηγείται σε μία άλλη φυλακή, επειδή ήθελε να αναθρέψει τα παιδιά της με αξιοπρέπεια για να μην καταλήξουν και αυτά σε φυλακή», τονίζει και συμπληρώνει:

«Ήθελε να σπουδάσουμε και να είμαστε αξιοπρεπείς και το κατάφερε. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτήν. Ο πατέρας μας έχει προβλήματα υγείας, το βάρος όλο για να μεγαλώσει την οικογένεια είχε πέσει σε αυτήν. Είναι ηρωίδα».

Μάλιστα, όπως εξήγησε στο Star η κόρη της 53χρονης, η μητέρα τους ποτέ δεν τους είχε πει για την πλαστογραφία. Εν συνεχεία, συνεχίζει λέγοντας πως κάθε μάνα μπορεί να καταλάβει τη θυσία της, την οποία έκανε για τα παιδιά της.

«Έκανε αυτό που έκανε για να φέρει φαγητό στην οικογένειά της. Μπορεί να έκανε λάθος, το είπε και στον δικαστή. Αλλά το έκανε για τα παιδιά της. Και εγώ μάνα είμαι, την καταλαβαίνω. Όλοι καταλαβαίνουν τι θυσία μπορεί να κάνει μία μάνα για την οικογένειά της».

Κλείνοντας είπε «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλον τον κόσμο που έχει δείξει συμπαράσταση και αγάπη στη μητέρα μου».

Αναλυτικά όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments