Lifestyle

‘Ελενα Χριστοπούλου: Καυτά φιλιά σε έξοδο με τον σύντροφό της

‘Ελενα Χριστοπούλου: Καυτά φιλιά σε έξοδο με τον σύντροφό της
Η Έλενα Χριστοπούλου βγήκε στα μπουζούκια με τον σύντροφό της.

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι πλέον είναι ήρεμη, χαλαρή και ευτυχισμένη, μετά το διαζύγιό της και την απόπειρα δολοφονίας που είχε γίνει μέσα στο σπίτι της, ενώ δηλώνει ξανά ερωτευμένη.

Η κόουτς του GNTM, έχει σχέση με τον Τόλη Κότση και όπως φαίνεται είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Το ζευγάρι μάλιστα φροντίζει να περνάει όμορφες στιγμές και να ξεκλέβει χρόνο ανάμεσα στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ώστε να απολαμβάνουν ο ένας την συντροφιά του άλλου.

Πρόσφατα σε βραδινή έξοδο τους, το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε νυχτερινό μαγαζί και να δείχνουν ερωτευμένοι.

Η Έλενα Χριστοπούλου μάλιστα έχει παραδεχτεί δημόσια ότι είναι ερωτευμένη και πως μετά από καιρό είναι καλά στην προσωπική της ζωή.

Η Έλενα Χριστοπούλου είχε μιλήσει μάλιστα στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για τον σύντροφό της και το ενδεχόμενο ενός γάμου: «Αυτή τη στιγμή είμαι πιο καλά από ποτέ! Αισθάνομαι γαλήνη, κάτι που δεν το είχα!

Αυτός που είναι μαζί μου στη ζωή είναι ένας άνθρωπος καλός, δεν θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος κακός πια δίπλα μου! Δεν θα έκανα δεύτερο γάμο, νομίζω είναι καλύτερα έτσι!»

Πηγή βίντεο: youweekly

Τα έχωσε σε όσους κατέκριναν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ωστόσο σε μια άλλη εκπομπή που ήταν καλεσμένη, συγκεκριμένα στην Ελένη Μενεγάκη, αναφέρθηκε και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όταν ρωτήθηκε από την Ελένη για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κι αν τελικά είναι γνωστό μοντέλο στο εξωτερικό κι αν έχει κάνει την καριέρα αυτή που λέει και η Έλενα ξέσπασε!

Η Ελένη τη ρώτησε: «Τελικά Έλενα η Ηλιάνα κάνει καριέρα στο εξωτερικό ή δεν κάνει; Ζει ή δεν ζει στο εξωτερικό; Δεν έχω καταλάβει…»!

Και η Έλενα είπε σε έντονο ύφος: «Ζει στην Αμερική σχεδόν επτά χρόνια. Παλεύει μόνη της από μικρό παιδί. Όταν γνωριστήκαμε και την ανέλαβα, μετά από λίγο καιρό, έφυγε στο εξωτερικό, Γερμανία, Ιταλία και μετά Νέα Υόρκη. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν μπορούμε να σύρουμε το βιογραφικό ή να κάθεται να λέει: να τότε έκανα Dolce & Gabbana, τότε έκανα εκείνο, τότε έκανα το άλλο… Φαίνεται η φινέτσα της, το ήθος της, το πώς περπατάει ότι είναι ένα μοντέλο εξωτερικού είτε μας αρέσει είτε όχι… Φυσικά σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει. Κάποιοι έχουν κόμπλεξ με τους ανθρώπους που πετυχαίνουν, αυτό είναι γεγονός. Είναι ένα κορίτσι που ήρθε και άνθισε. Είναι ένα καστανό κορίτσι, Ελληνιδάρα, που λείπει από την ελληνική αγορά, είναι κάτι άλλο»!

Πηγή βίντεο: gossiptv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments