Πολιτισμός

Madrugada: Έρχονται στην Ελλάδα στις 5 και 7 Απριλίου

Madrugada: Έρχονται στην Ελλάδα στις 5 και 7 Απριλίου
Οι Madrugada έρχονται στην Ελλάδα. Η ιστορία τους.

Οι Madrugada έρχονται στην Ελλάδα στις 5 και 7 Απριλίου.

Στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου – Tae Kwon Do Arena, την Κυριακή 7 Απριλίου στην Αθήνα και στο Principal Club Theater την Παρασκευή 5 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, θα είναι οι τόποι συνάντησης.

Τιμές εισιτηρίων

Αθήνα ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ Ορθίων (Standing) Περιορισμένος αριθμός «Εarly Bird» εισιτηρίων: 32 ευρώ Στη συνέχεια η τιμή θα διαμορφωθεί στα 35 ευρώ

Καθήμενοι (Seated): 43 ευρώ

ΤAMEIO Ορθίων: 40 ευρώ Καθήμενοι: 48 ευρώ

Θεσσαλονίκη Η συναυλία θα είναι Ορθίων (Standing) Προπώληση: 30 ευρώ Ταμείο: 33 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Δίκτυο viva Online: www.viva.gr Τηλεφωνικά: στο 11876 Φυσικά σημεία: Στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης)

Δίκτυο Public Public on line: http://tickets.public.gr/ Kαταστήματα Public https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp

Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do Arena), Μωραϊτίνη 2.

Η πρόσβαση είναι εύκολη, τόσο με τα Μέσα Μεταφοράς όσο και με αυτοκίνητο, ενώ υπάρχει πολύ μεγάλο parking.

Μετρό: Σταθμός “Συγγρού – Φιξ” και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση “Φόρος”)

ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση “Φόρος”) είτε τραμ / γραμμές “Αριστοτέλης 4” ή “Θουκυδίδης 3” (Στάση “Δέλτα Φαλήρου”)

Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου” Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου”

Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση “Φόρος”)

Principal Club Theater 26ης Οκτωβρίου 15 576 27 Θεσσαλονίκη Τηλ.:231 042 8088 [email protected]

Ποιοι είναι οι Μadrugada

Οι Madrugada ήταν Νορβηγικό ροκ συγκρότημα που δημιουργήθηκε στην πόλη Στοκμάρκενς το 1992. Το συγκρότημα αρχικά αποτελούνταν από τα μέλη Σίβερτ Χόιεμ (φωνητικά), Ρόμπερτ Μπούρας (κιθάρα) και Frode Jacobsen (μπάσο).

Οι Madrugada ήταν γνωστοί για τον χαρακτηριστικό νωχελικό και ελαφρά μελαγχολικό τους ήχο. Είχαν δώσει αρκετές επιτυχημένες συναυλίες στην Ελλάδα. Μετά το θάνατο του κιθαρίστα τους, Ρόμπερτ Μπούρας στις 12 Ιουλίου 2007, αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τις ηχογραφήσεις τους και στις 15 Νοεμβρίου 2008 πραγματοποίησαν την τελευταία τους συναυλία στο Όσλο. Ο τραγουδιστής τους, Σίβερτ Χόιεμ, ακολουθεί σόλο καριέρα.

Η ιστορία της επιτυχίας των Madrugada παραμένει θρυλική, η Virgin Records προσέφερε στο συγκρότημα ένα συμβόλαιο, ένα συμβόλαιο που η ιστορία λέει ότι υπογράφηκε στο καπό ενός αυτοκινήτου έξω από το Νορβηγικό Χρηματιστήριο. Με αυτό έδωσε στη μπάντα απόλυτη και πλήρη εμπιστοσύνη καθώς και χρόνο στο στούντιο, για να πραγματοποιήσει τα μεγάλα οράματά της.

Τον Σεπτέμβριο της επόμενης χρονιάς, το ντεμπούτο album τους, Industrial Silence έγινε επιτυχία εν μία νυκτί …αμέσως πήγε στο Νο 1 στον πολυπόθητο κατάλογο VG – και από εκεί και πέρα έγινε επιτυχία σε όλη την Ευρώπη. Το άλμπουμ παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα, κλασικά άλμπουμ στην ιστορία της νορβηγικής ροκ. Τα επόμενα δέκα χρόνια, οι Madrugada κυκλοφόρησαν άλλα τέσσερα στούντιο άλμπουμ.

Το τελευταίο τους, με τίτλο απλά το όνομα τους, Madrugada, ξεκίνησε να γράφεται το 2007, προτού ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Robert Burås πεθάνει και κυκλοφόρησε το 2008, μετά το θάνατό του. Κατά τη διάρκεια των δέκα χρόνων τους ως συγκρότημα, οι Madrugada πήραν πέντε βραβεία Spellemann (τα Νορβηγικά Grammy) συμπεριλαμβανομένου του Spellemann του έτους 2005 για καλύτερο συγκρότημα της χρονιάς, δύο βραβεία Alarm και πολυάριθμα βραβεία για τις πωλήσεις των δίσκων τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments