Ζώδια

Αστρολογία 28/11/18: Μια Διαφορετική Οπτική Γωνία

Αστρολογία 28/11/18: Μια Διαφορετική Οπτική Γωνία
Αστρολογία: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Αστρολογία 28/11/18: Μια Διαφορετική Οπτική Γωνία.

Αυτή η όψη σάς κάνει ιδιαίτερα ομιλητικούς και γεμίζει το μυαλό σας με ιδέες. Προσέξτε να μην αποκαλύψετε τα μυστικά σας!

Οι συνειδητές ιδέες σας ρέουν άφθονα αυτή τη στιγμή με αισιοδοξία και δυνατότητες οραμάτων.

Γράψτε τις καλύτερες ιδέες σας για να τις αναπτύξετε αργότερα, καθώς τώρα μπορεί να περνάτε πολύ καλά για να σταματήσετε και να τις κάνετε πράξη.

Βασικές αντιλήψεις και η απλή επικοινωνία μπορεί να παρέχει τροφή για σκέψη που θα τροφοδοτήσει τη γενικότερη κατανόηση και τη φιλοσοφική γνώση σας.

Η οπτική σας επεκτείνεται για να αναγνωρίσει ευκαιρίες, πιθανότητες και τις ευρύτερες επιπλοκές αυτών που συμβαίνουν γύρω σας. Μπορεί να έχετε ένα όραμα, έμπνευση ή διαίσθηση.

Μπορεί να σας ζητηθεί μια γνώμη, να σκεφτείτε μια διαφορετική οπτική γωνία, να επεκτείνετε τη γνώση σας ή να πάρετε μια απόφαση. Η συνειδητότητά σας είναι ανοιχτή σε πνευματικές εμπειρίες τώρα.

Αστρολογία 28 Νοεμβρίου – Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης

Ίσως διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι στη ζωή σας δεν είναι τόσο υποστηρικτικοί, ενθαρρυντικοί ή συνεργατικοί όσο πιστεύατε ότι είναι, από την άποψη του να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τον σκοπό της ζωής σας.

Κάποιος μπορεί ξαφνικά να αποσύρει την υποστήριξή του ή ίσως να σας αντιτεθεί ή να παρέμβει σε αυτό που προσπαθείτε να κάνετε στη ζωή σας. Ίσως ένας τσακωμός ή μια διαφωνία να συμβεί και η αναστάτωση, το άγχος ή τα σκληρά συναισθήματα που θα προκύψουν να ρίξουν μια σκιά πάνω στον τρόπο που αισθάνεστε για τη ζωή σας.

Αν συμβεί αυτό, είναι πιθανό να πρέπει να εξετάσετε πιο προσεκτικά το θέμα για το οποίο διαφωνήσατε. Ανταποκρίνεστε στην κατάσταση με τρόπο που αντανακλά πραγματικά τις αξίες σας; Ή ίσως οι αξίες σας θα πρέπει να επανεξεταστούν;

Μπορεί να χρειαστεί να γίνει μια επαναδιαπραγμάτευση για να έρθετε σε συμφωνία ή σε ισορροπία με τις προτεραιότητες σας. Αυτή η διέλευση θα μπορούσε επίσης να εκδηλωθεί ως προβλήματα γύρω από τα οικονομικά ή τα υπάρχοντά σας και θα απαιτεί κάποια προσαρμογή από την πλευρά σας.

Δεδομένου ότι αυτή η διέλευση συνήθως διαρκεί μόνο λίγες ημέρες, στις περισσότερες περιπτώσεις τα αποτελέσματά της δεν είναι σημαντικά.

Αν όμως εμφανιστούν κάποια σημαντικά θέματα, τότε μάλλον φαίνεται ότι υπάρχει ένα βαθύτερο ζήτημα. Θα ήταν σοφό να εξετάσετε το πρόβλημα πέρα από τις τρέχουσες συνθήκες. Άλλες διελεύσεις (ειδικά στον γενέθλιο χάρτη σας) μπορεί να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φύση της κατάστασης.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments