Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Πέμπτη (29/11/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Πέμπτη (29/11/18)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία Προβλέψεις για τη Πέμπτη (29/11/18).

Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 27. Το Ερωτικό Γράμμα ( Εφτά Μπαστούνι )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές ομολογίες – Σκέψεις – προτάσεις – Εργασιακός συνεταιρισμός

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Μην προσπαθείτε να πείσετε κανέναν για να έρθει κοντά σας. Αυτοί που σας θέλουν, θα βρουν τον σωστό χρόνο και τρόπο, για να δηλώσουν το παρόν τους.

Ταύρος

Ακόμη μέσα στην καρδιά σας, έχετε πολλές και σημαντικές ελπίδες για την επανένωση σας, με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Κάτι ίδιο γίνεται και μέσα στο μυαλό του ιδίου.

Δίδυμοι

Θα πρέπει να διορθώσετε πολλά στην ερωτική σας ζωή, αλλά ξέρετε ότι ακόμη οι συνθήκες δεν είναι οι ιδανικές για κάτι τέτοιο. Πάντως όλα τείνουν να βελτιωθούν.

Καρκίνος

Δεν έχετε χρόνο για να προσφέρετε σε άτομα, που μάλλον ούτε και αυτά ξέρουν ακριβώς τι θέλουν. Αυτά τα έχετε ξαναζήσει το παρελθόν σας.

Λέων

Θα πρέπει να τρέξετε ή και να αλλάξετε, τον τρόπο δράσης σας…καθώς βλέπετε ότι η ερωτική σας ζωή! Αυτό που κάνετε τώρα, μάλλον σας οδηγούν σε αδιέξοδο.

Παρθένος

Έχετε πολλά να κάνετε μέσα στο επόμενο διάστημα, και θα πρέπει να απομακρυνθείτε, από άτομα και ιστορίες που δεν έχουν κάτι καλό να σας προσφέρουν!

Ζυγός

Δεν μπορείτε ακόμη να δείτε ερωτικά έναν νέο άνθρωπο. Ίσως και τελικά να χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να ξεχάσετε τα παλιά γεγονότα.

Σκορπιός

Τείνει να χαθεί η εμπιστοσύνη που έχετε στον άνθρωπο σας, και αυτό είναι και κάτι που τώρα έχει ήδη δημιουργήσει θέματα, μέσα στην σχέση σας.

Τοξότης

Οι ώρες μακριά από τον άνθρωπο που θέλετε, δεν περνούν. Αυτό θα είναι και η αιτιολογία σας, για να του κάνετε κάποια πρόταση για πιο ποιοτική δέσμευση.

Αιγόκερως

Τα λόγια περιττεύουν όλα και εσείς τώρα θα πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας, για τον άνθρωπο σας, που δεν δείχνει να σας καταλαβαίνει.

χαρτομαντείαΥδροχόος

Υπάρχει ένα φρέσκο φλερτ στην ζωή σας, που σας έχει πραγματικά φτιάξει την διάθεση. Τώρα απλά απολαύστε όλα αυτά που θα ακολουθήσουν.

Ιχθείς

Η μέρα έχει πολλούς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα να σας προσκαλούν σε κοινωνικά γεγονότα! Όλοι θέλουν να σας δουν να χαμογελάτε μετά τον χωρισμό σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments