Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σισέ και Βούκοβιτς – Οι “πύργοι” του Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Σισέ και Βούκοβιτς – Οι “πύργοι” του Μαρτίνς
Ο Ολυμπιακός έψαχνε αρκετό καιρό το ιδανικό δίδυμο για την άμυνά του. Σισέ και Βούκοβιτς βγάζουν ασπροπρόσωπο το Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έψαχνε αρκετό καιρό το ιδανικό αμυντικό δίδυμο το οποίο θα βοηθούσε τους “ερυθρόλευκους” να πετύχουν τους στόχους τους.

Το… παίδεψε αρκετά, έκανε πολλούς πειραματισμούς και τελικά κατέληξε στους Σισέ και Βούκοβιτς. Οι δύο τους έχουν δέσει αρκετά και αυτό κάνει τον Μαρτίνς να νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του. Ο Βούκοβιτς βρήκε στο πρόσωπο του Μαρτίνς την εμπιστοσύνη που έψαχνε, ενώ ο Σισέ κέρδισε με το σπαθί του την θέση στην ενδεκάδα.

Την χημεία λοιπόν που έχουν σαν δίδυμο Βούκοβιτς και Σισέ το απέδειξαν και κόντρα σε μια δυνατή ομάδα όπως είναι η Μπέτις.

Μόνο στο διάστημα του πέναλτι ο Σισέ φάνηκε να χάνει τα πατήματά του και περισσότερο ήταν ψυχολογικό το θέμα, αλλά στη συνέχεια έδειξε να βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό και φάνηκε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο όταν κατάφερε να σταματήσει ένα τετ α τετ των γηπεδούχων.

Από την άλλη ο Βούκοβιτς με την εμπειρία που έχει καταφέρνει να έχει καλές τοποθετήσεις μέσα στο παιχνίδι και παράλληλα δίνει και στον Σισέ το κάτι παραπάνω που χρειάζεται και από την πλευρά του ο νεαρός αμυντικός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments