Ελλάδα

Σαββόπουλος: Απρόοπτο με στριπτίζ στην πρεμιέρα του (vid)

Σαββόπουλος: Απρόοπτο με στριπτίζ στην πρεμιέρα του (vid)
Μια γυναίκα την ώρα που ο Διονύσης Σαββόπουλος τραγουδούσε ανέβηκε στην σκηνή και προχώρησε σε ένα αισθησιακό... στριπτίζ.

Το βράδυ της Πέμπτης (30/11) ο Διονύσης Σαββόπουλος έκανε πρεμιέρα στη μουσική σκηνή Άσλος. Ο συνθέτης καλωσόρισε τους αγαπημένους του φίλους και θαυμαστές σε ένα όμορφο και καινούργιο χώρο.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια του προγράμματος μια γυναίκα αστυνομικός ανέβηκε στη σκηνή και έκανε στριπτίζ στον τραγουδιστή υπό του ρυθμούς του «You Can Leave Your Hat On».

Το εν λόγω περιστατικό προφανώς ήταν μέρος του προγράμματος, ενώ το απόσπασμα προέβαλε η παρέα του “Πρωινού” με την Φαίη Σκορδά.

«Από ό,τι καταλαβαίνω είναι ένα happening, το οποίο είναι σκηνοθετημένο, δηλαδή είναι σαν χορογραφία. Ταιριάζει πολύ με το κομμάτι γιατί ουσιαστικά είναι ένα ερωτικό τραγούδι. Εμένα μου άρεσε», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη.

«Απλά εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι, κατάλαβες; Επειδή δεν ήμουν έτοιμος να δω την κοπέλα με τα οπίσθια πάνω στον κύριο Σαββόπουλο», ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης και τότε τον λόγο πήρε η Αφροδίτη Γραμμέλη:

«Εγώ θέλω να ρωτήσω που εξυπηρετεί αυτό; Δηλαδή άμα θέλω να πάω να δω στριπτίζ, θα πάω κάπου αλλού γιατί να πάω στο Σαββόπουλο!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments