Πολιτική

Εκλογές 2019 – Παναγιώτης Γιαννάκης: Υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων

Εκλογές 2019 – Παναγιώτης Γιαννάκης: Υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων
Εκλογές 2019 - Παναγιώτης Γιαννάκης: Κατά τη συνεδρίαση της Πολίτικης Γραμματείας, την Τετάρτη, ο κ. Τσίπρας είχε τονίσει ότι το θέμα πρέπει να έχει κλείσει μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Εκλογές 2019Παναγιώτης Γιαννάκης: Τα ερωτηματικά για το ποιος θα είναι ο «εκλεκτός» του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Αθηναίων παραμένουν, με τις αποφάσεις να αναμένονται στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που συνεδριάζει το Σαββατοκύριακο.

Κατά τη συνεδρίαση της Πολίτικης Γραμματείας, την Τετάρτη, ο κ. Τσίπρας είχε τονίσει ότι το θέμα πρέπει να έχει κλείσει μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Το όνομα που «παίζουν» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 για τον Δήμο της Αθήνας είναι του υφυπουργού Εργασίας, Νάσου Ηλιόπουλου π, ενώ έχει βολιδοσκοπηθεί και μια γυναίκα, ενώ στην ατζέντα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες και το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος φέρεται να έχει επίσης βολιδοσκοπηθεί.

Ο ΣΚΑΪ επικοινώνησε με τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή και τεχνικό, ο οποίος όμως δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία, δηλώνοντας άγνοιας για το θέμα.

Οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ θα αρχίσουν με ομιλία του κ. Τσίπρα σήμερα Σάββατο, 1/12/18 στις 11 το πρωί.

Σημειώνεται ότι στην ονοματολογία του προηγούμενου διαστήματος είχε ακουστεί και το όνομα του Φραγκίσκου Αλβέρτη για υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αθηναίων, κάτι που ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής διέψευσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments