Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 01/12 – 07/12

Ζώδια προβλέψεις: Εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 01/12 – 07/12
Ζώδια προβλέψεις: Εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια.

Ζώδια προβλέψεις: Εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 01/12 – 07/12.

ζώδια Κριός

Σκληρά λόγια ακούγονται γύρω σας και αν σχετίζονται με την ερωτική ζωή σας, μπορεί να είναι τα όρια και οι προϋποθέσεις σας. Όχι και τόσο ρομαντικό, Κριοί.

Για να είμαστε δίκαιοι βέβαια, το κάνατε γραπτώς και απλώς φροντίζετε να είστε ξεκάθαροι για το πού βρίσκεστε. Συζητήστε το.

ζώδια Ταύρος

Πολύ απαλή ενέργεια έκφρασης σάς περιβάλλει, Ταύροι. Το είδος που θα σας βάλει σε διλήμματα αν δεν προσέξετε! Διαλέξτε ένα, Ταύροι, μόνο ένα, μπορεί να υπάρχει ένας μπουφές γεμάτος προσφορές και όσο κι σας αρέσει η ποικιλία, όσον αφορά την ερωτική ζωή σας, δεν είναι η καλύτερη επιλογή.

ζώδια Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον τομέα της σχέσης σας από την Παρασκευή σάς φέρνει πιο κοντά σε κάποιον που σας αρέσει. Αυτός ή αυτή δεν ασχολείται με τα ρούχα σας, με το τι έχει κολλήσει στα δόντια σας ή τι δουλειά κάνετε. Θέλει να μάθει τον πραγματικό εαυτό σας. Καλή τύχη, λοιπόν.

ζώδια Καρκίνος

Δεν είναι καταπληκτικό, περνάτε τόσα πολλά σκαμπανεβάσματα και όταν φτάνετε στο σημείο που πλέον δεν σας νοιάζει, κάποιος μπαίνει στο δρόμο σας. Μια νέα αγάπη, μια παλιά αγάπη ή μια χαμένη ευκαιρία. Είναι ώρα να περάσετε καλά.

ζώδια Λέων

Δεν έχω ιδέα τι σχεδιάζετε, αλλά πιστεύω ότι δεν θα είναι διακριτικό! Έχετε μεγάλες όψεις στον τομέα της νέας αγάπης σας, Λέοντες και είναι απ’ αυτές που μπορεί να σας οδηγήσουν σε κάτι καλό ή στο να το παρακάνετε. Μια λεπτή γραμμή, να είστε προσεκτικοί.

ζώδια Παρθένος

Η ένωση Άρη και Ποσειδώνα στον τομέα της σχέσης σας μπορεί να κρύβει παγίδες. Μπορεί να φέρει μια ρομαντική περίοδο ή μπορεί να σας φέρει σύγχυση αν δεν κρατήσετε τις γραμμές της επικοινωνίας καθαρές και ανοιχτές. Μην αφήνετε τίποτα να περνάει απαρατήρητο.

ζώδια Ζυγός

Αν έχετε πράγματα να κάνετε, άντε λοιπόν, κάντε τα. Αναρωτιέστε αν θα τηλεφωνήσει κάποιος, τι θα πει, θα έχει καλά ή κακά νέα ή μήπως βαριέστε; Αφήστε το, Ζυγοί, η αγάπη θα προχωρήσει, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο.

ζώδια Σκορπιός

Φαίνεται πως έχετε μεγαλύτερες προσδοκίες απ’ αυτές που μπορεί να προσφέρει η πραγματικότητα, τουλάχιστον αυτό μπορεί να σας λένε κάποιοι φίλοι σας. Κι αν κάνουν λάθος και έχετε εσείς δίκιο; Μην τα παρατάτε, Σκορπιοί. Κάντε μεγάλα όνειρα, τουλάχιστον τα άστρα έχουν αφθονία έρωτα να σας προσφέρουν.

ζώδια Τοξότης

Δεν είναι εύκολο να βλέπετε τον εαυτό σας όπως σας βλέπουν οι άλλοι, αλλά να. Αντιμετωπίζετε την αξιολόγηση κάποιου που δεν είναι ντροπαλός. Πανικοβάλλεστε; Αν αυτό που έχουν να που είναι ιδιαίτερα κολακευτικό; Κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά.

ζώδια Αιγόκερως

Κάποιος προσπαθεί πολύ φανερά να σας δείξει πώς νιώθει, όσο φανερά του επιτρέπει ο εγωισμός του! Ρίξτε μια ακόμη ματιά, Αιγόκεροι. Αυτός ή αυτή είναι έτοιμοι να τα παρατήσουν ή να κλείσουν μπάντα για το γάμο σας. Ποιος περνά περισσότερο χρόνο μαζί σας τελευταία;

ζώδια Υδροχόος

Υπάρχει μια έκφραση τρόμου στο βλέμμα των φίλων σας, καθώς κάνετε την κίνησή σας προς κάποιον που δεν θεωρούν ότι είναι ο τύπος σας. Και τι σχέση έχει μαζί τους; Α, μάλιστα, ακούτε την άποψή τους, αλλά μήπως πρέπει να ακούτε περισσότερο την καρδιά σας; Οι φίλοι θα αλλάξουν γνώμη στο τέλος.

ζώδια Ιχθύες

Η «δύο σε ένα» προσφορά του Άρη και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς, πολλούς τρόπους. Αλλά καθώς μιλάμε για τα ερωτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πάθος και την ωμή ενέργεια του ζευγαριού για να ανεβάσετε στα ύψη την ερωτική ενέργεια! Ελκύστε, πλέξτε τον ιστό σας, τέλος η δουλειά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments