Ελλάδα

Αυτό το παρκάρισμα στη Θεσσαλονίκη δεν το έχετε δει ξανά (pics)

Αυτό το παρκάρισμα στη Θεσσαλονίκη δεν το έχετε δει ξανά (pics)
Αποφάσισαν να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους όπου βρουν. Το θέαμα από το παρκάρισμα προκαλεί γέλιο. Κι εκνευρισμό ταυτόχρονα.

Ο ένας οδηγός πλήρωσε με ένα σωρό κλήσεις το παρκάρισμα που αποφάσισε να κάνει. Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, οι κλήσεις στο παρμπρίζ ήταν… βουνό. Ο άλλος αποφάσισε να κάνει κτήμα του μια νησίδα.

Ναι αυτές οι εικόνες από παρκάρισμα στη Θεσσαλονίκη δεν έχουν προηγούμενο. Και σίγουρα δεν τις έχετε δει ξανά!

Οι κλήσεις “βουνό”

Μια από τις πιο απίθανες συλλογές φαίνεται πως έκανε οδηγός αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη και αυτό γιατί όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσιεύεται στην ομάδα “Active Thessaloniki” το παρμπρίζ του “στόλιζαν” τουλάχιστον 5 κλήσεις.

Το αυτοκίνητο βρισκόταν, για άγνωστο χρονικό διάστημα, στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά με Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη. Οι κλήσεις στο παρμπρίζ κέντρισαν τα βλέμματα των περαστικών και ορισμένοι ρωτούσαν για την ταυτότητα του ιδιοκτήτη.

Όταν εκείνος έκανε την εμφάνισή του, προσπαθούσε να πιστέψει στα μάτια του. Πλέον καλείται να πληρώσει…

“Κτήμα” του η νησίδα

Σε μια άλλη περίπτωση, σε προσωπικό χώρο στάθμευσης μετέτρεψε ένας οδηγός στη Θεσσαλονίκη τη νησίδα πεζοδρομίου στην περιοχή της λαϊκής αγοράς των Μετεώρων στην Πολίχνη.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσιεύται στην ομάδα “Θεσσαλονίκη, τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα” πάρκαρε επάνω σε αυτήν το θηριώδες τζιπ του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments