Αθλητισμός

Βαθμολογία Super League: H κατάταξη μετά την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής

Βαθμολογία Super League: H κατάταξη μετά την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής
Βαθμολογία Super League: Πρώτος ο ΠΑΟΚ και δεύτερος ο Ολυμπιακός.

Βαθμολογία Super League: Ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική της Super League με τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να παίρνουν νίκες με Λαμία και Παναιτωλικό αντίστοιχα.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία με 32 βαθμούς και ακολουθεί δεύτερος ο Ολυμπιακός με 26.

Η βαθμολογία:

Λαμία – ΠΑΟΚ: 0-1

Την πρώτη από τις 2 νίκες που χρειάζεται μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου (άλλες τρεις αγωνιστικές) για να στεφθεί και μαθηματικά «πρωταθλητής χειμώνα» πήρε ο ΠΑΟΚ στη Λαμία με 1-0, στο προτελευταίο χρονικά ματς της 12ης ημέρας της Super League.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, των 10 παικτών από το 64΄ (αποβολή του Κάνιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα), κατάφερε να αποδράσει με «διπλό» από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, με το γκολ του Βαρέλα στο 54΄, στη μόλις δεύτερη έξοδό του στην επαρχία από την έναρξη της περιόδου (η πρώτη ήταν στα μέσα Σεπτεμβρίου με τον ΟΦΗ όπου είχε επικρατήσει με 3-1).

Oλυμπιακός – Παναιτωλικός 2-1

Στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, επικράτησαν τελικά δύσκολα. Οι Ποντένσε (11′), Γκερέρο (25′) σκόραραν για τους παίκτες του Μαρτίνς, ενώ ο Καμαρά (70′) δύο λεπτά μετά την είσοδό του διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χαντάκια στο 53′.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments