Αθλητισμός

Στο χειρουργείο ο Ντιέγκο Κόστα

Στο χειρουργείο ο Ντιέγκο Κόστα
Σε χειρουργική επέμβαση αναμένεται να υποβληθεί ο Ντιέγκο Κόστα.

Παρά τις προσπάθειές του να το αναβάλλει όσο το δυνατόν περισσότερο και παρότι ήταν διατεθειμένος να παίζει ακόμη και με πόνο, ο Ντιέγκο Κόστα δεν θα μπορέσει να αποφύγει τη χειρουργική επέμβαση στο αριστερό πόδι.

Ο Ισπανο-Βραζιλιάνος επιθετικός ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από έντονες ενοχλήσεις στο πέμπτο μετατάρσιο, ένα σημείο στο οποίο είχε εγχειριστεί, εξαιτίας κατάγματος, πριν από 12 χρόνια.

Ο διεθνής φορ έκανε ό,τι μπορούσε και μάλιστα αγωνίστηκε για 90 λεπτά στο χθεσινό (2/12) ματς της Ατλέτικο με τη Τζιρόνα, αλλά μετά από εξέταση όλων των ιατρικών δεδομένων, αποφασίστηκε να μεταβεί στη Βραζιλία, όπου και θα χειρουργθεί, υπό την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου των «ροχιμπλάνκος».

Το ακριβές διάστημα απουσίας του Ντιέγκο Κόστα θα εκτιμηθεί μετά την επέμβαση. Mία ρεαλιστική πρόβλεψη πάντως είναι να επιστρέψει σε 2-3 μήνες στην ενεργό δράση.

Το κενό που αφήνει στην επιθετική γραμμή της Ατλέτικο είναι πολύ σημαντικό και μένει να φανεί αν η ισπανική ομάδα θα κάνει κάποια μεταγραφική κίνηση τον Ιανουάριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments