Ελλάδα

Ελένη Τοπαλούδη: Οι αντιφάσεις των υπόπτων και το βίντεο – ντοκουμέντο

Ελένη Τοπαλούδη: Οι αντιφάσεις των υπόπτων και το βίντεο – ντοκουμέντο
Ελένη Τοπαλούδη: Σύμφωνα με πληροφορίες, την σκότωσαν με σιδερένιο αμβλύ αντικείμενο.

Ελένη Τοπαλούδη: Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 21χρονης φοιτήτριας από τη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες των αξιωματικών του Λιμενικού έχουν εστιαστεί σε δύο άτομα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι εμπλέκονται στην δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας ενώ δεν αποκλείεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και άλλο άτομο.

Οι δύο ύποπτοι κρατούνται από το Λιμεναρχείο Ρόδου χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να ομολογήσουν αν αυτοί διέπραξαν τη δολοφονία και για ποιο λόγο.

Όπως έγινε γνωστό σημαντικό ρόλο στην έρευνα έπαιξαν οι εικόνες από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κοντά στο σπίτι της άτυχης φοιτήτριας από τις οποίες προέκυψε η εμπλοκή των υπόπτων ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια, σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο και η αναγνώρισή της έγινε από το τατουάζ που έφερε στο δεξί της πόδι, ενώ συγγενείς της ήρθαν στο νησί και επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της και επίσημα.

Το πτώμα της βρέθηκε το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018, από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους.

Συγκλονισμένοι οι γονείς αλλά και οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί στο παιδί τους και ζητούν απαντήσεις στα χιλιάδες ερωτήματα που προκύπτουν.

Ελένη Τοπαλούδη: Σε αντιφάσεις έπεσαν οι δύο ύποπτη για τη δολοφονία

Οι δύο άνδρες που καταθέτουν στις ροδιακές Αρχές για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, έχουν πέσει σε αντιφάσεις.

Στις Αρχές καταθέτει ο ιδιοκτήτης του λευκού βαν που εθεάθη κοντά στο σπίτι της 21χρονης και στο οποίο φέρεται το κορίτσι να επιβιβάστηκε.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο ιδιοκτήτης του βαν φέρεται να είναι ο άνθρωπος που εντόπισε τη σορό της 21χρονης και ενημέρωσε τις Αρχές.

Επίσης καταθέτει και ένας νεαρός Αλβανός ο οποίος φέρεται να είναι φίλος του γιου του ιδιοκτήτη του βαν.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, οι ο ιδιοκτήτης και ο νεαρός φέρεται να έχουν πέσει σε κάποιες αντιφάσεις στις καταθέσεις τους. Το λευκό βαν βρίσκεται ήδη στις Αρχές και την Τρίτη αναμένεται να εξεταστεί.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η 21χρονη να είχε ραντεβού με έναν από τους δύο.

Εξετάζεται παράλληλα το ενδεχόμενο η φοιτήτρια να στραγγαλίστηκε και στη συνέχεια οι δράστες να πέταξαν τη σορό της στα βράχια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το κινητό τηλέφωνο της 21χρονης.

«Φως» στα αίτια θανάτου της φοιτήτριας αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση που θα δημοσιευτεί την Τρίτη.

Ελένη Τοπαλούδη: Την σκότωσαν με σιδερένιο αμβλύ αντικείμενο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δυο άνδρες ζήτησαν από την φοιτήτρια να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός των δυο κάτι το οποίο εκείνη δεν δέχθηκε πάρα το γεγονός ότι τους ακολούθησε.

Η άρνηση της όμως προκάλεσε την βίαιη αντίδραση τους.

Στην προσπάθεια της να ξεφύγει εκείνη την χτύπησαν με αμβλύ σιδερένιο αντικείμενο, πιθανότατα με μια σιδερώστρα γεγονός που πιθανόν προκάλεσε και τον θάνατο της.

Όταν οι δράστες διαπίστωσαν, ότι η κοπέλα δεν αντιδρούσε έχοντας χάσει τις αισθήσεις της πήραν το άψυχο σώμα της, το έβαλαν στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δυο και το πέταξαν στη Λίνδο στο σημείο όπου εντοπίστηκε μετέπειτα από τις Αρχές.

Η μεταφορά του πτώματος υπάρχει στο βιντεοσκοπημένο υλικό που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments