Άποψη

Αλέφαντος: Τόσα λεφτά για τον Πογκμπά; – Άλλον παίκτη χρειάζεται ο Ολυμπιακός!

Αλέφαντος: Τόσα λεφτά για τον Πογκμπά; – Άλλον παίκτη χρειάζεται ο Ολυμπιακός!
Απολαυστικός Νίκος Αλέφαντος στο νέο του blog στο pagenews.gr, σχολιάζει τα πάντα. Το χέρι του Βιεϊρίνια που "γελάνε και τα τσιμέντα", ο Μαρινάκης που κάνει deals με υπουργούς της Αμερικής, η σχέση Μαρτίνς - Τουρέ και ο Πογκμπά!

Ο Νίκος Αλέφαντος απασφάλισε και μέσω του blog του στο pagenews.gr δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο. Ο Βιεϊρίνια και το χέρι, ο Μαρινάκης που δεν μασάει από πόλεμο, ο Μαρτίνς, ο Τουρέ και ο Πογμπά! Προσδεθείτε…

“Υπάρχει ένα πρόβλημα σήμερα, λόγω της εκπομπής στην τηλεόραση δεν έχω δει τον Ολυμπιακό. Τι κριτική να κάνω σε ματς που δεν έχω δει. Είδα όμως τη φάση με το πέναλτι που δεν σφύριξε ο διαιτητής στο χέρι του Βιερίνια. Χορευτική κίνηση και τίναξε το χέρι ψηλά ο παίκτης, και όμως ενώ η μπάλα βρήκε το απλωμένο χέρι με δύναμη, δεν το έδωσε ο διαιτητής. Γελάνε και τα τσιμέντα.

Υπάρχει έχθρα προς τον Μαρινάκη. Σε όλα τα επίπεδα. Από την αρχή. Επειδή είναι σε άλλο στρατόπεδο πολιτικό. Ο Μααρινάκης όμως δεν είναι για τα δόντια τους. Συνέχεια τους ξεγλιστράει. Τη μία κάνει τη μεγάλη επένδυση παίρνοντας τη Νότιγχαμ στην Αγγλία. Την άλλη κάνει την επένδυση και παίρνει δυνατά ΜΜΕ. Τώρα έκανε τη μεγάλη κίνηση να κάνει το ντιλ με δισεκατομμυριούχο αμερικανό που είναι υπουργός στην κυβέρνηση των ΗΠΑ. Όταν βλέπεις τέτοιο ντιλ, όταν βλέπεις την υπερδύναμη να εμπιστεύεται τον Μαρινάκη, μην φοβάσαι. Δεν μασάει όσο πόλεμο και αν φάει.

Και να ξέρετε έχει βοηθήσει πολύ κόσμο που έχει ανάγκη. Ξέρω ότι έχει κάνει πολλά καλά στην κοινωνία. Στον Πειραιά γνωρίζουν τι έχει κάνει.

Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό έχει φτιάξει μια καλή ομάδα, καινούργια ομάδα μετά την περσινή αποτυχία, όμως δύο παίκτες πρέπει να πάρει για να του λύσουν το πρόβλημα του γκολ που τον κρατάει πίσω από τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία. Έναν στράικερ και έναν εξτρέμ που να σκοράρει, όχι να είναι η μεγάλη περιοχή ναρκοπέδιο για αυτόν.


Αλέφαντος: Μπεργκ στον Ολυμπιακό και ψάξτε για τον δεύτερο


Με φορ θα ξεκινήσει. Αλλά τι φορ. Όπως ήταν ο Υφαντής, όπως ήταν ο Αναστόπουλος. Εκεί πρέπει να γίνει η επένδυση και όχι σε παίκτες τύπου Τουρέ. Θέλεις στράικερ γρήγορο, να ξέρει μπάλα, να έχει διείσδυση.

Εγώ τον Μαρτίνς τον έχω κριτικάρει σε ορισμένα θέματα, αλλά έχει μεγάλο δίκαιο στο θέμα του Τουρέ! Κάνει πολύ καλά και του δίνω συγχαρητήρια. Φύγε άμα δεν σου αρέσει και πήγαινε να παίξεις στη… μικτή κόσμου. Έτσι έλεγα σε παίκτες που μου δημιουργούσαν πρόβλημα στις ομάδες που προπονούσα. Πάρε το δελτίο σου και πήγαινε στη μικτή κόσμου.

Τον είδα πώς έπαιζε τον Τουρέ, δεν μπορούσε να περπατήσει. Σαν να έχεις ένα καράβι αργοκίνητο και να παλεύει να φύγει στο πέλαγος με μία προπέλα.

Γι’ αυτό ήρθε σε κόντρα με τον Γκουαρντιόλα. Και όχι επειδή ο Γκουαρντιόλα είναι ρατσιστής και άλλα που του έσουρε. Τον βλέπω τον Γκουαρντιόλα πώς παίζει, θέλει γρήγορους χαφ. Χίλια μπράβο στον προπονητή του Ολυμπιακού που δεν καταλαβαίνει από μεγάλα ονόματα.

Τα ίδια έλεγα και για τον Πογκμπά, ότι ήταν πεταμένα λεφτά τα 100 εκ. ευρώ που έδωσε η Μάντσεστερ. Το είχα σίγουρο ότι θα αποτύγχανε στη Μάντσεστερ. Και υπόψη: Ο Πογκμπά είναι πιο στεγνός από τον Τουρέ”.

Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments