Ελλάδα

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Ομολόγησαν οι δύο δολοφόνοι

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Ομολόγησαν οι δύο δολοφόνοι
Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στη Ρόδο από την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη.

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένη Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρόδο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, τα δύο άτομα που κρατούνταν και ανακρίνονταν όλη τη νύχτα στο ΑΤ Ρόδου ομολόγησαν.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν Έλληνα (21 ετών)  και έναν Αλβανό (19 ετών)  που εντοπίστηκαν σε υλικό από κάμερες να κινούνται με την άτυχη φοιτήτρια στη Ρόδο λίγο πριν την εξαφάνισή της.

Οι δράστες, έπεφταν συνεχώς σε αντιφάσεις, ωστόσο σύμφωνα πάντα με τον τηλεοπτικό σταθμό ομολόγησαν την πράξη τους.

Η 21χρονη φαίνεται να μπαίνει στο λευκό βαν που ανήκει στον έναν από τους δύο και στη συνέχεια να απομακρύνεται από την περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι της.

Οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ  που εξέτασαν την υπόθεση φαίνεται ότι εντόπισαν ίχνη της κοπέλας σε έναν χώρο που σχετίζεται με τον έναν από τους δύο και έτσι αποφάσισαν να τους καλέσουν για εξέταση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι δύο δράστες φαίνεται να ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλο.

Ελένη Τοπαλούδη: Την σκότωσαν με σιδερένιο αμβλύ αντικείμενο

Σύμφωνα πληροφορίες οι δυο άνδρες ζήτησαν από την φοιτήτρια να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός κάτι το οποίο εκείνη δεν δέχθηκε πάρα το γεγονός ότι τους ακολούθησε.

Στην προσπάθεια της να ξεφύγει εκείνοι την χτύπησαν με αμβλύ σιδερένιο αντικείμενο, πιθανότατα με μια σιδερώστρα, γεγονός που πιθανόν προκάλεσε και τον θάνατο της.

Όταν οι δράστες διαπίστωσαν, ότι η κοπέλα δεν αντιδρούσε έχοντας χάσει τις αισθήσεις της πήραν το άψυχο σώμα της, το έβαλαν στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δυο και το πέταξαν στη Λίνδο στο σημείο όπου εντοπίστηκε μετέπειτα από τις Αρχές.

Η μεταφορά του πτώματος υπάρχει στο βιντεοσκοπημένο υλικό που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές.

Έγκλημα στη Ρόδο – Σε τραγική κατάσταση οι γονείς της 21χρονης

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της 21χρονης οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχει συμβεί.

«Πού να πάει το μυαλό μου; Δεν πάει πουθενά…. Στο Διδυμότειχο έχουμε μία πολύ καλή φήμη ως οικογένεια και εγώ και ο πατέρας της. Είμαστε εκπαιδευτικοί, ο πατέρας της είναι αντιδήμαρχος, δεν έχουμε έχθρες, είμαστε άτομα με αξιοπρέπεια, έχουμε φιλότιμο, ανιδιοτέλεια και αξίες ηθικές», είπε η μητέρα της.

Σχετικά με το εάν διατηρούσε κάποιον ερωτικό δεσμό, η μητέρα της απάντησε:

«Είχε πολλές φίλες κατά διαστήματα, για σχέση δεν μου είχε πει κάτι. Αν υπήρχε θα μου το έλεγε. Δεν ήμουν η μάνα που θα την μάλωνε αν είχε κάποια σχέση, ίσα – ίσα την παρότρυνα να έχει μία σχέση γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό, καθώς η ζωή αγαπιέται με τα συναισθήματα».

Ερωτηθείσα εάν η ίδια είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά για την κόρη της το τελευταίο διάστημα, απαντά: «Την είχαμε μάθει να εξωτερικεύει τα πάντα. Ίσα – ίσα φαινόταν πολύ καλά, πήγαινε για ψώνια, βόλτες, μου έστελνε μηνύματα στο messenger».

«Γκρεμίστηκαν τα πάντα, ούτε μισή ζωή δεν έχω, είμαι πεθαμένη, έχω θυμό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έκανε το παιδί μου; Τι μένος ήταν αυτό, γιατί, τι σας έκανε και την πετάξατε ζωντανή στη θάλασσα; Είχε όνειρα το παιδί μου. Ήθελε να κάνει τη ζωή της καλύτερη και έκανε πράγματα γι αυτό, τα είχε όλα προγραμματισμένα», λέει.

Ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, που βρίσκεται από χθες στο νησί της Ρόδου, μίλησε στον ΣΚΑΪ, για όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, μην μπορώντας να κρύψει τη θλίψη του.

«Δεν μπορούμε παρά να κρατήσουμε τις αναμνήσεις από το κοριτσάκι μας. Τα αποτσίγαρά της, ένα μισοφαγωμένο μήλο, λίγες τρίχες στο μαξιλάρι. Η ψυχή φεύγει, μετά το σώμα, μένουν οι αναμνήσεις…» είπε μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments