Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Τρίτη (4/12/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Τρίτη (4/12/18)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Τρίτη (4/12/18).

Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 24. Η Καρδιά ( Βαλές Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές χαρές – Επανασύνδεση – Σκέψεις γάμου

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Δεν θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, μόνο και μόνο επειδή όλοι οι άλλοι, έχουν κάτι ανάλογο στην ζωή τους. Σίγουρα ασχοληθείτε και με την οικογένεια σας.

Ταύρος

Οι καταστάσεις είναι για να αλλάζουν, όταν χρειάζεται. Αν τελικά αυτό που ζείτε μέσα στον δεσμό σας, δεν σας αρέσει, θα πρέπει άμεσα να το συζητήσετε με το ταίρι σας.

Δίδυμοι

Ποτέ δεν θα δώσετε εσείς ευκαιρία σε παλιό σας σύντροφο, που σας πρόδωσε ή σας συμπεριφέρθηκε ανέντιμα. Ξέρετε, ότι θα το ξανακάνει.

Καρκίνος

Τα συμπεράσματα σας, τα έχετε βγάλει από την ώρα που έχετε γνωρίσει αυτήν την νέα επαφή – άτομο, που έχει βγει στον δρόμο σας. Ακατάλληλη!

Λέων

Λόγω των αυξημένων σας υποχρεώσεων, η ερωτική σας ζωή έχει μηδενιστεί. Αυτό είναι και κάτι που σας το χρεώνουν και οι φίλοι σας!

Παρθένος

Πολλές οι φρέσκιες γνωριμίες που υπάρχουν στον κύκλο σας, αλλά εσείς ακόμη εκτός από το να τις παρατηρείτε, καλό είναι να μην κάνετε κάποια πρώτη κίνηση.

Ζυγός

Κάποια παραπάνω λεφτά που θα πάρετε από την εργασία – επενδύσεις σας, θα σας κάνουν να χαλαρώσετε. Τώρα έχει σειρά και η αισθηματική σας καθημερινότητα.

Σκορπιός

Δεν υπάρχει νόημα και αξία, στο να είστε με κάποιον που δεν μπορεί να έχει τον ίδιο τρόπο με εσάς. Απλά χάνετε τον χρόνο σας… και το ξέρετε!

Τοξότης

Έχετε δώσει κάποιες υποσχέσεις στον σύντροφο σας, που μέσα σε αυτόν τον χρόνο και πριν να λήξει θα πρέπει να τις κάνετε και πράξεις σίγουρα.

χαρτομαντεία Αιγόκερως

Το συντροφικό σας έτερο, έχει κάνει ήδη τα πλάνα του, για τις γιορτές και το μόνο που χρειάζεται είναι και τις δικές σας τις σκέψεις. Μιλήστε λοιπόν!

Υδροχόος

Κάποιοι φίλοι σας, θέλουν την συμβουλή σας, για να πάρουν μια απόφαση. Σίγουρα να είστε όσο πιο σωστοί και αντικειμενικοί σε αυτά που θα πείτε.

Ιχθείς

Υπάρχουν κάποια ζητήματα, από το παρελθόν που θα έρθουν στην επιφάνεια για να τα λύσετε ίσως και κάπως έτσι να τα ξανα-βρείτε με τον πρώην σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments