Αυτοδιοίκηση

Μπουτάρης: Επίσκεψη στα Δημοτικά Ιατρεία Τριανδρίας

Μπουτάρης: Επίσκεψη στα Δημοτικά Ιατρεία Τριανδρίας
Ο Γιάννης Μπουτάρης επισκέφθηκε τα Δημοτικά Ιατρεία Τριανδρίας συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Πέτρο Λεκάκη.

Τα δημοτικά ιατρεία Τριανδρίας, που βρίσκονται στην οδό Καραϊσκάκη 4, επισκέφτηκε το μεσημέρι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, τονίζοντας πως 15.000 άτομα που ανήκουν σε κοινωνικά αδύναμες ομάδες τα επισκέφτηκαν τον τελευταίο χρόνο το χώρο για την παροχή υπηρεσιών υγείας.

Ο κ.Μπουτάρης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Πέτρο Λεκάκη, ξενάγησε στο χώρο τα στελέχη της εταιρίας ZeniΘ, με αφορμή την αρωγή, μέσω χορηγίας, σχετικά με τη λειτουργία των δημοτικών ιατρείων.

Συγκεκριμένα στη δομή ξεναγήθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος της ZeniΘ, Federico Regola, ο διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας, Μάνος Εξαρχουλάκος και στελέχη της εταιρίας.

«Η ZeniΘ είναι ο κύριος πάροχος αερίου σε δημοτικά ακίνητα ενώ στα δημοτικά ιατρεία η εταιρία μας έκανε δωρεά ιατρικών μηχανημάτων για το οδοντιατρείο και το οφθαλμιατρείο», είπε ο κ.Μπουτάρης προσφέροντας στον κ.Regola ως δώρο ένα βιβλίο με φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ.Λεκάκης πρόσθεσε πως η δωρεά της εταιρίας ανήλθε στο ποσό των 10.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 6.000 ευρώ δόθηκαν στα δημοτικά ιατρεία για την αγορά αναλώσιμων και ιατρικού εξοπλισμού και τα υπόλοιπα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν για την επισκευή των λεωφορείων μεταφοράς ΑΜΕΑ του δικτύου «Αινείας».

Από την πλευρά του ο κ.Regola τόνισε ότι η εταιρία «πουλάει φυσικό αέριο και ρεύμα όμως δεν ξεχνάει ότι υπάρχουν πολίτες που χρειάζονται βοήθεια και βρίσκουμε τρόπους για να τους στηρίζουμε», προσθέτοντας την ικανοποίηση του για τη συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments