Ελλάδα

Ρόδος φοιτήτρια: Βρήκαν το φονικό σίδερο και τα ρούχα της φοιτήτριας (pics&vid)

Ρόδος φοιτήτρια: Βρήκαν το φονικό σίδερο και τα ρούχα της φοιτήτριας (pics&vid)
Ρόδος φοιτήτρια: Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για το στυγερό έγκλημα.

Ρόδος φοιτήτρια: Ένας νέος κύκλος ερευνών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά προτεραιότητα μετά την ολοκλήρωση της λήψεως απολογιών από τους κατηγορούμενους.

Χθες το πρωί οι δύο κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού, οδηγήθηκαν ενώπιον της Ανακρίτριας Ρόδου, που τους επανέλαβε τις κατηγορίες, που τους έχουν ήδη απαγγελθεί και τους έδωσε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή και ώρα 13.00 για να απολογηθούν.

Μέχρι το Σάββατο θα παραμείνουν στη Ρόδο τρεις επιτελείς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, που σε συνεργασία με στελέχη της Σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, διενεργούν έρευνες στην οικία του θύματος, στην εξοχική κατοικία της οικογένειας του 21χρονου αλλά και στο φορτηγό όχημα του πατέρα του τελευταίου, που χρησιμοποίησαν για την μετάβασή τους από την οικία της στους Πεύκους ως και για την μεταφορά της σε λιπόθυμη κατάσταση στην παραλία «Φώκιας» απέναντι από το φυλάκιο Γκίνας, στους Πεύκους.

Όπως γράφει το dimokratiki.gr χθες το απόγευμα, μετά και από κατευθύνσεις που έδωσε απολογούμενος ο Αλβανός, οι ερευνητές κατόρθωσαν και βρήκαν με την συνδρομή δυτών του λιμενικού σώματος κοντά στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της 21χρονης, ρούχα που φορούσε, αλλά και το ηλεκτρικό σίδερο το οποίο φέρεται ότι χρησιμοποιήθηκε για να της επιφέρουν τραύμα στο πρόσωπο εντός της εξοχικής κατοικίας.

Οι ερευνητές έχουν στην κυριολεξία σαρώσει την εξοχική κατοικία για να συλλέξουν ευρήματα από αίμα και βιολογικό υλικό ως και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης.

Ρόδος φοιτήτρια: Φωτογραφία της 21χρονης με τον δολοφόνο της

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο έρχεται στο “φως” της δημοσιότητας λίγο πριν από τη δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας στη Ρόδο.

Η άτυχη, Ελένη Τοπαλούδη, συναντά τον δολοφόνο της.

Εκείνη τη στιγμή δεν γνωρίζει όμως πως αυτός ο άνθρωπος θα της κόψει το νήμα της ζωής.

Δείτε τη φωτογραφία:

H άτυχη φοιτήτρια με τον 19χρονο κατηγορούμενο, τη στιγμή που συναντήθηκαν έξω από το σπίτι της το μοιραίο βράδυ της 27ης Nοεμβρίου

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της

Η σορός της 21χρονης φοιτήτριας έφθασε την Τετάρτη (5/12/18) στο Διδυμότειχο και αφού πήγαν για λίγο το φέρετρο στο σπίτι της οικογένειας, ξεκίνησε η νεκρική πομπή προς την εκκλησία όπου εψάλλη η εξόδιος ακολουθία.

Οι γονείς της και οι φίλοι της έχουν βυθιστεί στο πένθος και δεν μπορούν να πιστέψουν, αυτό που συνέβη στην Ελένη.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έντυνα το παιδί μου νυφούλα για να το βάλω στο φέρετρο» είπε σπαρακτικά η μητέρα.

Τη σορό της 21χρονης Ελένης συνοδεύει η μπάντα του Δήμου Διδυμοτείχου, καθώς ο πατέρας της είναι αντιδήμαρχος της πόλης.

Ο πατέρας της νεκρής φοιτήτριας μίλησε σε πρωινή εκπομπή κάνοντας λόγο για ένα «από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα».

Ο ίδιος υποστήριξε, ότι δεν γνώριζε τίποτε που να συνιστά απειλή για την κόρη του, τονίζοντας ότι «αν ήξερα ότι κάποιος την ενοχλεί θα είχα πάρει μονομιάς το αεροπλάνο».

Αναφερόμενος στη σύλληψη των δραστών, είπε: «μετά από αυτήν ίσως να είναι πιο ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το κορίτσι μου».

Ελένη Τοπαλούδη: Μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της

Σοκάρουν οι τελευταίες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η δολοφονία της έγινε στο εξοχικό του Ροδίτη, όπου εκεί η 21χρονη φαίνεται να αρνήθηκε να ενδώσει στις ερωτικές ορέξεις των δύο προκαλώντας τον εκνευρισμό τους.

Τότε της πέταξαν το ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η κοπέλα να λιποθυμήσει, ενώ υπάρχουν και ίχνη στραγγαλισμού.

Στη συνέχεια οι δύο δράστες στη συνέχεια την έβαλαν στο βαν και την πέταξαν από ύψος 10 μέτρων σε απόκρημνη περιοχή, σε παραλία στην οποία υπάρχει πρόσβαση μόνο από τη θάλασσα.

Ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της Ελένης μίλησε στο Star.

Ο ίδιος τόνισε: «η Ελένη μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της».

Σοκ προκαλεί, όμως, και το γεγονός, ότι αν την είχαν πάει στο νοσοκομείο, αντί να την πετάξουν στα βράχια και στη θάλασσα, θα είχε σωθεί.

Ο ιατροδικαστής είπε χαρακτηριστικά: «Εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι, υπάρχουν και άλλα ευρήματα που δείχνουν ότι την κακοποίησαν βάναυσα.

Το συγκλονιστικό στοιχείο είναι ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στη θάλασσα. Αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο, σήμερα θα ζούσε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments