Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (6/12/18)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (6/12/18)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για τη Δευτέρα (6/12/18).

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (6/12/18).

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο Ολύμπιος ηγέτης βρίσκεται στον Τοξότη που τον κυβερνά, όπου θα μείνει έναν χρόνο ακόμη. Αυτό βοηθά την οπτική σας για το μέλλον και για τους τομείς που πρέπει να ανοίξετε περισσότερο. Το γνωστικό πεδίο μπορεί να είναι ένας από αυτούς τους τομείς, μιας και πλέον η ζωή έχει γίνει πιο απαιτητική!

Η Σελήνη βρίσκεται στην τελευταία της φάση στον Τοξότη. Η μέρα είναι ιδανική για να ετοιμάσετε τη λίστα των προθέσεών σας, ενόψει της Νέας Σελήνης που θα αναδυθεί αύριο σε αυτό το ζώδιο!

Ο Ερμής γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία σήμερα στον Σκορπιό, την κατάλληλη στιγμή για να συμπέσει με τη Νέα Σελήνη. Προς το τέλος της ημέρας μάλιστα, η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Η αισιοδοξία, η πίστη και η δράση πορεύονται χέρι – χέρι!

Σήμερα Πέμπτη θα εστιάσετε τις προσπάθειες σας στην εκπλήρωση διαφόρων επαγγελματικών ή επιχειρηματικών δεσμεύσεων. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να επισκεφτείτε μια κρατική υπηρεσία, μια τράπεζα, ένα δικαστήριο ή κάποιο άλλο θεσμικό όργανο. Τα προβλήματα ή τα ζητήματα σχέσεων που σας απασχόλησαν πρόσφατα στο σπίτι σας μπορούν τώρα να επιλυθούν.

Η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για να λάβετε χρήματα ή για να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα. Ευνοϊκό ρόλο σε αυτό μπορεί να παίξει κάποιο άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων. Η Πέμπτη θα είναι μια δυσμενής ημέρα για να κανονίσετε κάποιο ταξίδι ή μπορεί να προκληθούν διάφορες αλλαγές και καθυστερήσεις σε ένα προγραμματισμένο ταξίδι.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, την Πέμπτη θα προσπαθήσετε να βρείτε μια λύση για κάποια προβλήματα που δεν έχουν επιλυθεί ακόμη. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική συζήτηση ή να συμβεί κάποιο γεγονός που θα σχετίζεται με έναν άντρα, πιθανότατα άνω των 35 ετών. Η σημερινή μέρα θα είναι σημαντική για τους άνδρες που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια, εξαιτίας της έναρξης μιας σημαντικής αλλαγής στη ζωή τους.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε μια δέσμευση ή μια συνομιλία με έναν νεαρό άντρα που θα αποβεί σημαντική για τα σχέδιά σας. Οι νέες γνωριμίες σήμερα θα είναι ασαφείς ως προς την εξέλιξή τους, και στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι με νεότερα άτομα. Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί ένα σημαντικό συμβάν που σχετίζεται με παιδιά.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η Πέμπτη θα είναι μια ημέρα γεμάτη εκπλήξεις. Αυτές οι εκπλήξεις θα επιφέρουν αλλαγές στα σχέδια του μήνα ή θα σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Είναι πιθανό να προκύψουν μικρά κέρδη ή ευχάριστα νέα σχετικά με τα χρήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, μην κάνετε σημαντικά σχέδια για σήμερα. Σχεδόν τίποτα δεν θα γίνει όπως το φαντάζεστε. Φυσικά, η σημερινή μέρα θα έχει τη δική της ομορφιά και το δικό της νόημα για εσάς. Η Πέμπτη θα είναι μια καλή ημέρα για θεραπεία ή θα λάβετε νέα σχετικά με την ανάρρωση ενός ατόμου που ασθενεί και ανήκει στην οικογένεια ή τους φίλους σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments