Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (6/12/18)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (6/12/18)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (6/12/18).

Ζώδια Κριός

Μερικοί πιστεύουν ότι κάποιες φορές είστε στον κόσμο σας, αλλά σήμερα εντυπωσιάζονται από την παρατηρητικότητά σας.

Είναι επίσης μια πολύ χρήσιμη ικανότητα για την ερωτική σας ζωή. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε, αλλά κάντε το αθόρυβα.

Ζώδια Ταύρος

Είναι μια καλή μέρα για να περιποιηθείτε σωστά τον εαυτό σας. Κάντε ένα μεγάλο περίπατο, χαλαρώστε με ένα αφρόλουτρο ή απλά αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε πώς είναι τα πράγματα και πώς θα θέλατε να είναι. Είστε απίστευτα σέξι όταν είστε προσγειωμένοι.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα ευνοούνται οι ερωτικές εμπειρίες – εξάλλου είστε πολύ σέξι και πνευματώδεις. Ο μόνος κίνδυνος είναι μήπως κλείσετε πολλά ραντεβού ταυτόχρονα – θέλετε να σας μείνει και λίγη ενέργεια για αύριο, έτσι δεν είναι;

Ζώδια Καρκίνος

Οι αλληλεπιδράσεις σήμερα μοιάζουν με κρεμμύδια – έχουν υπερβολικά πολλές στρώσεις και όταν φτάσετε στο κέντρο, μπορεί να βάλετε τα κλάματα. Χειριστείτε την κατάσταση με προσοχή, και να θυμάστε ότι πάντα κάτι όμορφο μπορεί να βγει από όλα αυτά.

Ζωδια Λέων

Σήμερα η μέρα σας είναι γεμάτη με παλιούς φίλους, νέες γνωριμίες και κάθε είδους διασκεδαστικές δραστηριότητες, οπότε βγείτε εκεί έξω! Θα κάνετε τις καλύτερες επαφές αν μοιραστείτε αστεία και διασκεδαστικές ιστορίες ή αν ενώσετε τις ιδέες σας με άλλα άτομα.

Ζώδια Παρθένος

Μια μικρή αναποδιά στην ερωτική σας ζωή δε σημαίνει ότι ήρθε και το τέλος του κόσμου – θα μπορούσαμε να πούμε μάλιστα ότι το σύμπαν σας στέλνει κάποιο μήνυμα. Βάλτε τα δυνατά σας για να κατανοήσετε τι συμβαίνει σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Ζώδια Ζυγός

Όλοι σας αγαπούν τώρα χάρη στη ζεστασιά του χαρακτήρα σας και της παιδιάστικης διάθεσής σας. Είστε στα καλύτερά σας – τόσο πολύ που μπορεί να καταντήσει κουραστικό για εσάς!

Ζώδια Σκορπιός

Η ερωτική σας ζωή αυτή την περίοδο είναι περισσότερο σκέψη παρά δράση. Τι σκέφτεται αυτό το μυαλουδάκι – και τι υπάρχει στην καρδιά σας; Σκεφτείτε τα πράγματα διεξοδικά και θα καταλήξετε σε μερικά πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Ζώδια Τοξότης

Είστε έτοιμοι; Έρχεται προς το μέρος σας ένα κύμα νέας, εξαιρετικά θετικής ενέργειας. Ενστερνιστείτε τη και μοιραστείτε τη – τα πράγματα θα γίνονται ολοένα και καλύτερα για εσάς!

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί οι ερωτικές επαφές να μην είναι και τόσο λαμπερές αλλά και πάλι έχετε φανταστική ενέργεια και μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Έχετε τη δυνατότητα να φέρετε εις πέρας αρκετά καθήκοντα τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά σας, ώστε να αφήσετε χώρο και χρόνο για διασκέδαση αργότερα.

Ζώδια Υδροχόος

Το έχετε με τον έρωτα σήμερα. Είστε αστείοι, πνευματώδεις, σέξι. Κάντε επαφές με τα άτομα που συναντάτε και βιαστείτε να αποκτήσετε επιπλέον πλεονεκτήματα από το κάρμα επειδή μοιράζετε αγάπη!

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα η συγκυρία είναι τέλεια για μια μεγάλη ανανέωση. Ωστόσο, αρχικά θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν όντως είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Κάντε ο,τιδήποτε χρειαστεί για να κρατηθείτε σε ισορροπία και ανοιχτείτε στις καινούργιες δυνατότητες που σας παρουσιάζονται!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments