Αυτοδιοίκηση

Περιφέρεια Αττικής: Χρηματοδοτεί την αναβάθμιση του 1ου Λυκείου Χολαργού

Περιφέρεια Αττικής: Χρηματοδοτεί την αναβάθμιση του 1ου Λυκείου Χολαργού
Η Περιφέρεια Αττικής αναλαμβάνει την χρηματοδότηση του έργου και ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού τη μέριμνα για την υλοποίησή του.

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού υπέγραψαν προγραμματική σύμβαση για την αναβάθμιση του 1ου Λυκείου Χολαργού.

Τη σύμβαση ενέκρινε στις 6/12/2018, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής μετά από σχετική εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών Γιώργου Καραμέρου.

Το έργο, με συνολικό προϋπολογισμό 1.922.500€, αφορά σε παρεμβάσεις στα κτίρια και στον περιβάλλοντα σε χώρους του σχολικού συγκροτήματος που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Π. Μελά.

Οι παρεμβάσεις αποσκοπούν στη στατική ενίσχυση, στη μείωση των ενεργειακών καταναλώσεων, στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην αντίστοιχη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του συγκροτήματος, περιλαμβάνοντας και τη βελτίωση της προσβασιμότητας των ΑΜΕΑ/ΑΜΚ στους χώρους του.

Η Περιφέρεια Αττικής αναλαμβάνει την χρηματοδότηση του έργου και ο Δήμος Παπάγου- Χολαργού τη μέριμνα για την υλοποίησή του.

Διαβάστε Eπίσης

Περιφέρεια Αττικής: Μουσική εκδήλωση για τον Μάνο Χατζηδάκη

Περιφέρεια Αττικής: Εγκρίθηκαν 167 έργα για την Ανατολική Αττική

Περισσότερα