Ελλάδα
pagenews.gr / Ελλάδα / Κούγιας για Τοπαλούδη και Ριχάρδο: Παραπλάνησαν τον Τσίπρα
Κούγιας για Τοπαλούδη και Ριχάρδο: Παραπλάνησαν τον Τσίπρα | Pagenews.gr
Pagenews Team

Κούγιας για Τοπαλούδη και Ριχάρδο:  Το ενδεχόμενο να υποβάλει αίτημα να δικαστεί η υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στην Αθήνα ή στον Πειραιά εξέταζε ο συνήγορος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας όπως αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ.

Τόνισε όμως ότι «υπάρχουν άμυνες» στην κοινωνία μετά την αντίδραση που υπήρξε στη Ρόδο, και άλλαξε γνώμη.

Σχετικά με την υπόθεση του χρυσού, ο κ. Κούγιας ως συνήγορος του ενεχυροδανειστή δήλωσε ότι κάποιοι αποπειράθηκαν να εκμεταλλευθούν το θέμα πολιτικά και κάποιοι για την καριέρα τους. «Με υποψίες δεν καταδικάζονται» επισήμανε για τους εμπλεκομένους στην υπόθεση. «Ο ενεχυροδανειστής έκανε νόμιμα τη δουλειά του… Κάποιοι παραπλάνησαν δύο υπουργούς κι αυτοί τον Τσίπρα» σημείωσε.

«Ταύτισαν την Τουρκία με τρίτη χώρα… Δεν γνώριζαν για την τελωνειακή συμφωνία η Τουρκία πληρώνει 1.000 ευρώ και 1.500 ευρώ παραπάνω (το χρυσό), έπρεπε να το επικροτήσουν αυτό» σημείωσε ο κ. Κούγιας.

Ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι εάν ο ενεχυροδανειστής μηνύσει ή υποβάλει αγωγές στους δικαστικούς τώρα που αποφυλακιστεί, ο ίδιος θα τον εγκαταλείψει από συνήγορος «γιατί οι δικαστές και οι εισαγγελείς έδρασαν αστραπιαία, βρήκαν το λάθος και το διόρθωσαν».

Ετικέτες: 
2018