Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για το Σάββατο (8/12/18)

Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

08.12.2018 | 09:20

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για το Σάββατο (8/12/18).

Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 24. Η Καρδιά ( Βαλές Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική διάθεση
– Επιστροφές
– Όμορφες συναντήσεις

Χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Κριός

Δεν έχετε ακόμη πιάσει στα ερωτικά σας δίχτυα, αυτόν που θέλετε και μάλλον έχει λίγο από την μεριά σας απογοητευτεί. Δώστε χρόνο και οι στατικές καταστάσεις θα ανατραπούν.

Ταύρος

Είναι τώρα λίγος καιρός, που έχετε καταλάβει, ότι κάποιος φίλος σας, έχει πιο ρομαντική ερωτική συμπεριφορά απέναντι σας. Οι μέρες θα φέρουν εκπλήξεις.

Δίδυμοι

Οι μέρες θα σας φέρουν κοντά σε επαφές με τον άνθρωπο που έχετε κατά νου, και ίσως σε βάθος χρόνου να προκύψει και ένα ερωτικό όμορφο ειδύλλιο.

Καρκίνος

Μην αφήνετε τους φίλους σας, να εμπλέκονται στην ερωτική σας ζωή και σχέση. Σίγουρα θέλουν να συμβουλέψουν, αλλά πιθανόν και να δημιουργήσουν τελικά πρόβλημα.

Λέων

Κάποιες οικογενειακές σας υποχρεώσεις, έχουν αναστείλει όλες τις σκέψεις και τις δράσεις σας, για να κάνετε και εσείς μια νέα αισθηματική σχέση.

Παρθένος

Ιδανικά, αυτήν την περίοδο, αποφύγετε να έρθετε σε επαφή με τον πρώην σας, που τελικά δεν έχει και τίποτα καινούργιο να σας πει ή να σας προσφέρει.

Ζυγός

Οι ερωτικές καταστάσεις που είναι μπερδεμένες και αδιέξοδες δεν είναι για εσάς. Ξέρετε σίγουρα τι και ποιον θέλετε, άρα καλύτερα να ξεκαθαρίσετε την θέση σας άμεσα.

Σκορπιός

Οι μοναχικές σας βραδιές, κάποιες φορές σας κάνουν και σκέφτεστε τα παρελθόν. Αυτό όμως σίγουρα δεν είναι και η πιο σωστή λύση για εσάς.

Τοξότης

Ερωτοφιλίες και κρυφά συναισθήματα, θα σας αποκαλυφθούν μέσα από τυχαία γεγονότα! Σίγουρα μετά την έκπληξη θα πρέπει να το σκεφτείτε λίγο πιο σοβαρά.

Αιγόκερως

Οι θεωρίες και οι σκέψεις που μοιράζεται μαζί σας ο άνθρωπος σας, σαφώς και σας ενδιαφέρουν. Μάλλον τώρα θα χρειαστεί και εσείς να εκφράσετε τις δικές σας.

Υδροχόος

Δηλώνετε ότι δεν υπάρχουν από την μεριά σας, άλλα περιθώρια για να περιμένετε τις αποφάσεις, από την μεριά του συντρόφου σας. Αναμείνατε για τις απαντήσεις.

Ιχθείς

Είστε άκρως απασχολημένοι, στον επαγγελματικό σας δρόμο και μάλλον δεν βλέπετε καν αυτό…το άτομο που τόσο καιρό σας κοιτά με έρωτα.

Πηγή: astro-live.gr

To pagenews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή