Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις νυχτερινές αισθηματικές (8/12/18)

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις νυχτερινές αισθηματικές για το Σάββατο (8/12/18).

08.12.2018 | 14:54

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις νυχτερινές αισθηματικές (8/12/18).

Προβλέψεις Κριός

Υπάρχουν πολλά παράπονα από τον σύντροφο σας, που δείχνει ότι έχει αρχίσει και σας χάνει λίγο αυτό το χρονικό διάστημα, λόγω των εργασιών σας,
Ευκαιρίες στην αγάπη : ***

Προβλέψεις Ταύρος

Δεν θα δώσετε καμία αφορμή, για να βρεθείτε και πάλι στην δύσκολη θέση του χωρισμού και της επανασύνδεσης, όπως και παλιότερα.
Ευκαιρίες στην αγάπη : **

Προβλέψεις Δίδυμοι

Αυτό το διάστημα, μέσα στο μυαλό σας έχετε την ανάγκη να κλείσετε κάποιους παλιούς κύκλους, όχι μόνο σε ερωτικά αλλά και σε κοινωνικά θέματα.
Ευκαιρίες στην αγάπη : ***

Προβλέψεις Καρκίνος

Ζητήματα οικονομικά θέλει να θίξει το ερωτικό σας ταίρι, και πως πρέπει πια μέσα στην σχέση σας να κινήστε και οι δύο για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.
Ευκαιρίες στην αγάπη : **

Προβλέψεις Λέων

Είστε σε μια δύσκολη θέση, καθώς δεν υπάρχει μέσα στην σχέση σας μια αίσθηση ασφάλειας και αληθινής αγάπης πια, που μάλλον και οι δύο σας το έχετε επιφέρει αυτόν.
Ευκαιρίες στην αγάπη : ***

Προβλέψεις Παρθένος

Δεν γίνεται να μην υπάρχουν γύρω σας άτομα, που να μην μπορούν να σας γοητεύσουν ερωτικά. Απλά εσείς είστε ακόμη απόλυτα δοσμένοι στο παρελθόν σας.
Ευκαιρίες στην αγάπη : *

Προβλέψεις Ζυγός

Δεν υπάρχει αυτήν τη εποχή κάποια ισορροπία, μέσα στον δεσμό σας, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσετε άμεσα με τον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός κάποια θέματα.
Ευκαιρίες στην αγάπη : ***

Προβλέψεις Σκορπιός

Εσείς ποτέ δεν περνάτε απαρατήρητοι από το αντίθετο φύλλο. Αυτό είναι και κάτι που τώρα σας έχει κάνει να έχετε τις τελικές επιλογές μόνο εσείς.
Ευκαιρίες στην αγάπη : ***

Προβλέψεις Τοξότης

Μπορεί η μέρα να έχει πολλά καλέσματα και προτάσεις για έξοδο, αλλά εσείς απλά περιμένετε την πρόταση που θα έρθει από ένα συγκεκριμένο άτομο.
Ευκαιρίες στην αγάπη : ***

Προβλέψεις Αιγόκερως

Οι φορές που έχετε χωρίσει, τσακωθεί και επανασυνδεθεί με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει είναι τόσες πολλές που έχετε χάσει το μέτρημα.
Ευκαιρίες στην αγάπη : *

Προβλέψεις Υδροχόος

Τώρα που ο μήνας πλησιάζει στην μέση του, εσείς θα πρέπει να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον άνθρωπο σας, για τα προγράμματα σας για τις γιορτές.
Ευκαιρίες στην αγάπη : ***

Προβλέψεις Ιχθείς

Όσα έχουν γίνει στο παρελθόν σας, θα πρέπει να τα αφήσετε να φύγουν μαζί με αυτό το έτος και σίγουρα να βρείτε νέους δρόμου συντροφικής αγάπης.
Ευκαιρίες στην αγάπη : **

Πηγή: astro-live.gr

To pagenews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή