Lifestyle

Άννα γιορτή: Πως πέρασε την γιορτή της η Βίσση (pic)

Άννα γιορτή: Πως πέρασε την γιορτή της η Βίσση (pic)
Άννα γιορτή: Μαζί με τον αγαπημένο της Νίκο Καρβέλα, πέρασε την Κυριακή της η Κύπρια τραγουδίστρια.

Άννα γιορτή: Της Αγίας ‘Αννας σήμερα 9 Δεκεμβρίου και ανάμεσα σε όσες γιορτάζουν είναι και η δημοφιλής τραγουδίστρια Άννα Βίσση.

Η γνωστή τραγουδίστρια επέλεξε να περάσει την ημέρα της γιορτής με ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, το Νίκο Καρβέλα.

Και οι δύο, με ένα χαλαρό ντύσιμο και με τον καφέ στο χέρι, έκαναν την βόλτα τους, επ’ ευκαιρίας και της ονομαστικής εορτής, της απόλυτης Ελληνίδας σταρ.

«Με πήγε για καφέ… γιορτή έχουμε λέμε…», ανέφερε στην φωτογραφία που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το απόγευμα της Κυριακής (9/12) η Άννα Βίσση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Με πήγε για καφέ … γιορτή έχουμε λέμε …

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial) στις

H Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας είναι δυο άνθρωποι που έχουν μοιραστεί τόσα μαζί, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, έχουν άλλωστε και ένα παιδί, την Σοφία Καρβέλα και είναι πολύ αγαπημένοι. Έτσι η τραγουδίστρια επέλεξε έναν άνθρωπο που αγαπάει πολύ για να περάσει την Κυριακή που γιορτάζει.

Με ξεχωριστό look στην φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου

Το απόγευμα του Σαββάτου, όμως, τραγούδησε για τους κατοίκους της Κηφισιάς, καθώς ήταν εκείνη που φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της περιοχής των βορείων προαστίων.

Η Άννα Βίσση ερμήνευσε τις επιτυχίες της αλλά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Αυτό όμως που έκανε εντύπωση για ακόμη μια φορά ήταν το ιδιαίτερο ντύσιμο της τραγουδίστριας που μαγνήτισε τα βλέμματα των παρευρισκόμενων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments