Οικονομία

Επικουρικές συντάξεις: Τα νέα ποσά – Τα χρήματα που θα πάρετε

Επικουρικές συντάξεις: Τα νέα ποσά – Τα χρήματα που θα πάρετε
Δείτε τα νέα ποσά στις επικουρικές συντάξεις.

Επικουρικές συντάξεις: Προσωπικές διαφορές που ξεκινούν από τα 20 ευρώ και φτάνουν έως και 450 με 500 ευρώ στις επικουρικές συντάξεις δείχνει ο επανυπολογισμός.

Οι τελικές προσωπικές διαφορές αφορά 761.200 επικουρικές συντάξεις.

Για παράδειγμα και σύμφωνα με τα τελικά στοιχεία:

-Συνταξιούχοι με επικουρική από το Ταμείο Εμποροϋπαλλήλων (πρώην ΤΕΥΑΕΚ) παίρνει σήμερα 350 ευρώ μικτά. Με τον επανυπολογισμό, η νέα σύνταξη καθορίστηκε στα 166,22 ευρώ και έχει προσωπική διαφορά 155 ευρώ. Αυτά τα 155 ευρώ είναι το επιπλέον ποσό που του καταβάλλεται ως προσωπική διαφορά και δεν θα κοπεί από 1ης/1/2019.

-Συνταξιούχος με επικουρική σύνταξη από το ΤΕΑΥΕΚ παίρνει 201,99 ευρώ. Η επανυπολογισμένη σύνταξη βγήκε στα 105,26 ευρώ και τα άλλα 96,73 ευρώ είναι προσωπική διαφορά, δηλαδή με τον επανυπολογισμό έχει μείωση σχεδόν κατά 47%, αλλά η περικοπή δεν θα εφαρμοστεί και θα παίρνει τα 96,73 ευρώ ως προσωπική διαφορά, που μπορεί όμως να κοπούν στο μέλλον, αναφέρει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

-Συνταξιούχος του Ταμείου Δημοτικών Υπαλλήλων (ΤΑΔΚΥ) παίρνει βασική 121 ευρώ και με τον επανυπολογισμό η επικουρική έγινε 67,34 ευρώ, ενώ τα άλλα 53 ευρώ βγαίνουν εκτός σύνταξης και θεωρούνται το ποσό της «προσωπικής διαφοράς».

Πηγή φωτογραφιών: Ελεύθερος Τύπος

Πηγή φωτογραφιών: Ελεύθερος Τύπος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments