Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Δευτέρα (10/12/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Δευτέρα (10/12/18)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για όλα τα ζώδια. Προβλέψεις για την Δευτέρα (10/12/18). Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 31. Ο Ήλιος (Άσος Καρό).

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Δευτέρα (10/12/18). Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 31. Ο Ήλιος (Άσος Καρό) Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : Έντονη αντρική παρουσία, Ερωτική εξομολόγηση, Οικονομική άνεση χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Ο χωρισμός σας, έχει πραγματικά επηρεάσει και άλλα άτομα που είναι γύρω σας, και όχι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό θα πρέπει άμεσα να το διορθώσετε. Ταύρος: Οι σκέψεις οι δικές σας με τις σκέψεις του συντρόφου σας, είναι όμοιες και μάλλον οι εν δυνάμει συζητήσεις σας, θα φέρουν και τις δεσμεύσεις. Δίδυμοι: Η καρδιά του αγαπημένου σας, είναι μόνο δική σας, και αυτό μέσα στις γιορτές θα βαλθεί να σας το αποδείξει μέσα από ένα μεγάλο δώρο.

Καρκίνος: Τα οικονομικά σας, θα έχουν μια ισχυρή ώθηση, και αυτό θα γίνει η αφορμή να ταξιδέψετε, αλλά και να γνωρίσετε νέα άτομα άκρως ενδιαφέροντα. Λέων: Θα πρέπει αυτές τις ημέρες να σκεφτείτε πιο πολύ για να απαντήσετε σε όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας και πως μπορείτε να τα βελτιώσετε.

Παρθένος: Από σήμερα και μέχρι το τέλος του έτους, θα έχετε φύγει από σχέσεις – φιλίες και κοινωνικούς συσχετισμούς, που δεν έχουν να σας δώσουν τίποτα. Ζυγός: Το χαμόγελο το περίεργο που βλέπετε σε κάποιον γνωστό σας, δεν είναι μόνο φιλικό. Υπάρχουν και πολλά άλλα στην καρδιά του που θα σας τα αποκαλύψει σύντομα.

Σκορπιός: Είστε λίγο μπερδεμένοι μέσα σας. Υπάρχουν σίγουρα άτομα γύρω σας, που θέλουν να σας μιλήσουν, να σας γνωρίσουν πιο πολύ, αλλά εσείς ακόμη κοιτάτε το παρελθόν.

Τοξότης: Αφήστε όλους τους τρίτους να κάνουν την ζωή τους, όπως την έχουν φανταστεί και εσείς συνεχίστε με την δική σας, είστε σε σχέση είτε είστε μόνοι. Αιγόκερως: Οι μέρες έχουν πολλά πράματα που θα βγουν στον δρόμο σας, και σίγουρα θα πρέπει με το τετράγωνο σας μυαλό να τα λύσετε μόνιμα.

Υδροχόος: Θα είστε ο επόμενος ερωτικός στόχος του πρώην σας, που τώρα που αποδεσμεύεται από τα δικά του θέματα. Αυτό δεν είναι και υποχρεωτικά κάτι που πρέπει να το δεχτείτε. Ιχθείς: Όσα βλέπετε και ακούτε κατά καιρούς από τον άνθρωπο σας, είναι η αλήθεια του. Απλά είναι λίγο διαφορετικός από εσάς ….αλλά αυτό έχει τελικά ενδιαφέρον.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments