Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (10/12/18)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (10/12/18)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της ημέρας.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (10/12/18)

Ωροσκόπιο Κριός

Δεν έχετε όλες τις απαντήσεις. Πώς θα μπορούσατε άλλωστε; Είστε άνθρωποι.

Το ερώτημα είναι γιατί διαρκώς αισθάνεστε ότι θα πρέπει να βρίσκετε εσείς τη λύση σε κάθε ζήτημα που προκύπτει στη ζωή του/της συντρόφου σας;

Ωροσκόπιο Ταύρος

Γιατί κολλάτε σε παλιομοδίτικες, περασμένες ιδέες για το πώς θα πρέπει να είναι ένα ζευγάρι ή πώς θα πρέπει να συμπεριφέρεστε; Δώστε προσοχή σε αυτό που πραγματικά θέλετε. Εσείς οι δύο ξέρετε καλύτερα από τον καθένα τι λειτουργεί για τη σχέση σας, οπότε συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Δεν μπορείτε να προβλέψετε το αποτέλεσμα, παρόλο που πολύ θα το θέλατε. Ανιδιοτελώς, θέλετε να ξέρετε ότι όλα θα πάνε καλά για τον/την αγαπημένο/η σας. Έχετε πίστη. Θα πάνε όλα καλά. Απλά δεν θα ξέρετε πώς μέχρι να γίνει.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Νωρίς σήμερα συνεργαστείτε για κάτι με τον/τη σύντροφό σας. Ό,τι και αν είναι αυτό που θα αντιμετωπίσετε θα καταφέρετε να το διεκπεραιώσετε σε χρόνο μηδέν (ή θα διασκεδάσετε απίστευτα όσο προσπαθείτε). Αργότερα μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη για περισσότερη απομόνωση.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε το μεγάλο σχέδιο που έχετε για τη σχέση σας. Κάποιοι καινούργιοι παράγοντες μπορεί να σημαίνουν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε το αρχικός σας σχέδιο. Χρησιμοποιήστε όλη σας την εφευρετικότητα και συμβουλευτείτε τους ειδικούς καθώς εσείς οι δύο κάνετε νέα σχέδια για την κοινή σας ζωή.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η μετριοφροσύνη σας είναι μεγάλο προσόν αλλά μερικές φορές το παρακάνετε ειδικά όταν αφήνετε το άγχος να σας καταβάλλει. Βεβαιωθείτε ότι δεν αναλαμβάνετε υπερβολικά πολλά ώστε στο τέλος να αισθάνεστε αδικημένοι, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει σχέση με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Αυτή η σχέση αλλάζει. Σας αρέσει αυτό ως ένα βαθμό. Αλλά και σας φοβίζει. Ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν. Θα σας βοηθούσε πολύ αν σταματούσατε να εξιδανικεύετε το παρελθόν και να συνειδητοποιήσετε ότι η φύση της ζωής είναι η αλλαγή. Αποδεχτείτε το.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αισθάνεστε ότι η σχέση σας έχει αρχίσει να μπάζει νερά αλλά δε χρειάζεται να ανησυχείτε – δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση. Είναι απλά μια μεταβατική φάση. Μάθετε ό,τι μπορείτε από αυτή και χρησιμοποιήστε το για ένα καλύτερο μέλλον.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Μήπως έχετε μπερδευτεί με μια πρόσφατη ανατροπή; Λογικό. Το ένστικτό σας σας οδηγούσε προς μία κατεύθυνση αλλά αντιδράσατε πολύ διαφορετικά από αυτό που νομίζετε ότι επιτάσσουν οι κοινωνικές επιταγές. Σοβαρευτείτε!

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Λαχταράτε να συμβεί κάτι μαγικό σε αυτή τη σχέση αλλά όσο χάνετε το χρόνο σας έτσι σας ξεφεύγει η πραγματική ευτυχία που βρίσκεται μπροστά στα μάτια σας. Η μαγεία δε συμβαίνει απαραίτητα με τον τρόπο που γίνεται στις ταινίες.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Ξέρετε ότι με λίγη προσπάθεια παραπάνω θα καταφέρετε να το ξεπεράσετε. Γιατί δεν χαλαρώνετε και να αποδεχτείτε το πού βρίσκεστε τώρα; Με αυτόν τον τρόπο θα ηρεμήσετε και εσείς και η σχέση σας. Αισθάνεστε ήδη ανακουφισμένοι!

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μια συζήτηση ξεκινά χαλαρά και ωραία αλλά στην πορεία μπορεί να σοβαρέψει. Μη βιαστείτε να αποχωρήσετε από τη συζήτηση. Υπάρχουν κάποια θέματα εδώ που θα έπρεπε ήδη να τα έχετε ξεκαθαρίσει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments