Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Δευτέρα (10/12/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Δευτέρα (10/12/18)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Δευτέρα (10/12/18)

Κριός

Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να δώσετε περισσότερη σημασία στους χώρους της καθημερινότητάς σας, αγαπητοί Κριοί! Τόσο το εργασιακό όσο και το σπιτικό περιβάλλον, χρειάζονται ένα «φρεσκάρισμα» από καιρό σε καιρό για να ανανεώνεται η ενέργειά του.

Με απλές αλλαγές στη θέση των επίπλων ή μια ευρύτερη ανακαίνιση, θα νιώσετε τη διαφορά άμεσα. Όχι μόνο θα βελτιωθεί η διάθεση και η αυτοπεποίθησή σας, θα νιώσετε και την παραγωγικότητά σας να αυξάνεται!

Ταύρος

Τολμήστε να σκεφτείτε πιο αντισυμβατικά σήμερα, αγαπητοί Ταύροι! Η μέρα ευνοεί την καινοτόμα και αυθεντική σκέψη, που μπορεί να σαρώσει στις εντυπώσεις.

Οι επαγγελματικές συμφωνίες θα έχουν τη στήριξη των άστρων, ενώ στην πορεία των διαπραγματεύσεων και των εξελίξεων θα διαπιστώσετε ότι έχετε πολλούς ένθερμους υποστηρικτές.

Εναπόκειται σε εσάς να αξιοποιήσετε τη διαίσθησή σας για να τους εντοπίσετε!

Δίδυμοι

Μήπως κάποια εγχειρήματά σας έχουν βαλτώσει υπερβολικά, αγαπητοί Δίδυμοι; Αυτή είναι εξαιρετικά αίσια στιγμή για να τους δώσετε όλη την προσοχή σας και να τα ολοκληρώσετε χωρίς αναβολές και υπεκφυγές.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια προς αυτή την κατεύθυνση, γιατί η δική σας αναβλητικότητα δυσχεραίνει τη δουλειά των συνεργατών σας. Θα το μετανιώσετε λίγο αργότερα, αν δεν πράξετε τα δέοντα τώρα!

Καρκίνος

Η προσοχή σας εστιάζεται στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Χωρίς να παραμελείτε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, έχετε ανάγκη για λίγη ενδοσκόπηση… Υπάρχουν σκέψεις και συναισθήματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό, και ζητούν επίλυση και εξομάλυνση του κλίματος.

Τώρα που το σύμπαν έχει ταχθεί στο πλευρό σας, θα έχετε αίσιες εξελίξεις στις προσπάθειές σας και θα κλείσετε τη μέρα ευτυχισμένοι και ανακουφισμένοι!

Λέων

Απρόβλεπτες δαπάνες σας προσεγγίζουν σήμερα, αγαπητοί Λέοντες! Δεν πρόκειται για έξοδα που δεν γνωρίζετε, πρόκειται για χρέη και εκκρεμότητες του παρελθόντος που αφήσατε να βαλτώσουν.

Τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια και απαιτούν διευθέτηση, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό σας τομέα. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε με λογική και ωριμότητα.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα δεν διέπεται από πολλή εύνοια των άστρων, αγαπητοί Παρθένοι. Ωστόσο, έχει τη δυναμική να ενισχύσει κάθε ουσιαστική προσπάθειά σας να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.

Κάποια ανέλπιστη εξέλιξη στα οικονομικά σας, με ευέλικτο χειρισμό μπορεί να βελτιώσει ικανοποιητικά το εισόδημά σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να επιστρατεύσετε το απαράμιλλο ένστικτό σας και το ταλέντο σας στη διαχείριση χρημάτων!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, συζητήσεις για νέες συμφωνίες και ανανεωμένες τακτικές στη στρατηγική σας, θα σας βοηθήσουν να χειριστείτε όσα σας απασχολούν! Ακόμα και εμπόδια ή καθυστερήσεις που ίσως να προκύψουν σήμερα, θα αποδειχθούν τελικά κεκαλυμμένη εύνοια της τύχης. Να ξέρετε ότι διανύετε μια περίοδο με θετικό πρόσημο, γι’ αυτό δεν έχετε να φοβάστε τίποτε.

Η κοινωνική σας ζωή θα ανθίσει επίσης, φέρνοντας κοντά σας σημαίνοντα άτομα που θα σας βοηθήσουν να ανελιχθείτε στην ηγετική κλίμακα!

Σκορπιός

Σήμερα χρειάζεστε οργάνωση, αγαπητοί Σκορπιοί! Πρέπει να συγκροτήσετε τη σκέψη και τις κινήσεις σας, προκειμένου να χειριστείτε όλα τα θέματα που έχετε αφήσει να χάσκουν εδώ και καιρό.

Μην παραμελήσετε ούτε τις λεπτομέρειες, όσο ασήμαντες κι αν σας φανούν. Δώστε σημασία στην υγεία σας, στη φυσική σας κατάσταση, σε όσα αναμένουν από εσάς οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας.

Τοξότης

Η ενέργεια και ο δυναμισμός σας θα είναι στο ζενίθ τους σήμερα, αγαπητοί Τοξότες! Η ανάγκη σας θα είναι να ορμήσετε και να αναμιχθείτε στα πάντα – αλλά πρέπει να συγκρατηθείτε και να μην εμπλακείτε σε θέματα που δεν σας αφορούν…

Για να μην δημιουργήσετε διχόνοιες, φροντίστε να λειτουργήσετε με μέτρο και ταπεινότητα, χωρίς να κρίνετε τους πάντες και τα πάντα. Να φέρεστε στους άλλους όπως θα θέλατε να σας φέρονται!

Αιγόκερως

Το συνεργατικό πνεύμα θα έχει την τιμητική του σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν πρέπει να κινηθείτε μεμονωμένα για να χειριστείτε τα καθήκοντά σας. Καλείστε να αποδείξετε πόση εμπιστοσύνη έχετε στα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί η συνέργεια θα είναι η καλύτερη στρατηγική προσέγγισης των στόχων σας. Δείτε το ως μια καλή ευκαιρία για να κερδίσετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, που θα τον διαθέσετε μετά στην ξεκούρασή σας!

Υδροχόος

Εστιάστε την προσοχή σας σε θέματα καριέρας σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι! Όσο πιο καλή είναι η πορεία σας εκεί, τόσο καλύτερη διάθεση και περισσότερη αυτοπεποίθηση θα έχετε. Να χειρίζεστε άμεσα κάθε εμπόδιο που μπορεί να προκύψει καθ’ οδόν, χωρίς να αφήνετε εκκρεμότητες. Η λογική και το μέτρο που σας χαρακτηρίζουν, είναι τα καλύτερα εργαλεία σας για να περιορίσετε τις συναισθηματικές παρορμήσεις

Ιχθύες

Σήμερα πρέπει να κάνετε ένα βήμα κάθε φορά, αγαπητοί Ιχθύες! Τόσο η προσωπική σας ζωή και όσα οφείλετε στον εαυτό σας, όσο και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, χρειάζονται καταγραφή και χειρισμό. Να προχωρήσετε με σιγουριά και σταθερότητα – γιατί όποιος βιάζεται, σκοντάφτει!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments