Αθλητισμός

Ποντένσε: Η απίστευτη ιστορία πίσω από την κόκκινη που πήρε με την Ξάνθη

Ποντένσε: Η απίστευτη ιστορία πίσω από την κόκκινη που πήρε με την Ξάνθη
Είναι γεγονός. Ο Ποντένσε έχει αποβληθεί ξανά με... Κάστρο.

O Ντάνιελ Ποντένσε αποβλήθηκε στο ματς του Ολυμπιακού με την Ξάνθη. Ωστόσο, η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ήταν ιδιαίτερης σημασίας, αφού από πίσω της κρύβεται μια τρομερή ιστορία από αυτές που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να μας παρουσιάσει.

Αναλυτικότερα, ξεσκονίζοντας την μέχρι τώρα ποδοσφαιρική πορεία του Ποντένσε, εντοπίστηκε ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού έχει δεχθεί άλλη μια φορά κόκκινη κάρτα στην καριέρα του.

Αυτό συνέβη πριν από 3 χρόνια και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2015, όταν και ο  Ποντένσε είχε αποβληθεί, αυτή τη φορά με απευθείας κόκκινη, σε έναν αγώνα της δεύτερης ομάδας της Σπόρτινγκ με την αντίστοιχη της Γκιμαράες.

Ποιο είναι το τρομερό της υπόθεσης;

O αντίπαλος του εξτρέμ των ερυθρολεύκων  λεγόταν και εκείνος Κάστρο! Όπως δηλαδή και ο παίκτης της Ξάνθης που έγινε η αιτία για την αποβολή του Πορτογάλου στο ματς του Ολυμπιακού με την Ξάνθη.

Ο Τιάγκο Κάστρο είναι 22 ετών, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και συνεχίζει να παίζει στην δεύτερη ομάδα της Γκιμαράες, η οποία σε εκείνο το παιχνίδι είχε επικρατήσει της τότε ομάδας του Ποντένσε με 1-0.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments