Αθλητισμός

Τα δεδομένα για τον Μέλο Περέιρα

Τα δεδομένα για τον Μέλο Περέιρα
Τι συμβαίνει με τον Μέλο Περέιρα το συμβόλαιο του οποίου τελειώνει το καλοκαίρι; Ποιες οι πιθανότητες παραμονής;

Ο Μέλο Περέιρα περνάει δύσκολες μέρες. Η πίεση που ασκείται στον Πορτογάλο πρόεδρο της ΚΕΔ είναι τεράστια και από πολλές πλευρές. Και το θέμα του συμβολαίου του είναι ένα θέμα που… καίει.

Ο Περέιρα έχει συμφωνία με την ΕΠΟ έναντι πολλών χρημάτων μηνιαίως μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sportime, αναφέρει ότι ο Πορτογάλος θα… χαιρετίσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Και ίσως και νωρίτερα. Ότι θα πληρώσει τη νύφη για το γεγονός πως έχουμε πολύ κακές διαιτησίες φέτος στο πρωτάθλημα. Και μάλιστα το προχωράει κι ένα βήμα πιο κάτω, λέγοντας πως αντικαταστάτης του θα είναι ο Μάριν, επίσης Πορτογάλος.

Ωστόσο, υπάρχουν και οι πληροφορίες που λένε το αντίθετο. Πως όσο περισσότερο πίεση υπάρχει προς τον Πορτογάλο απ’ όλες τις πλευρές, τόσο τον στηρίζει η ΚΕΔ. Που λένε πως για να έχουν παράπονα όλοι, τότε μάλλον… καλά τα κάνει ο Πορτογάλος. Αλλιώς θα παραπονιόταν ένας.

Αυτές οι πηγές αναφέρουν ότι το θέμα του Περέιρα είναι ορθάνοιχτο. Πως δεν έχει παρθεί καμία απόφαση και πως θα επανεξεταστεί το θέμα του στη λήξη της σύμβασής του. Θα πρέπει λοιπόν να κρατάμε μικρό καλάθι. Και να είμαστε προσεκτικοί στις κρίσεις μας, αφού η ΕΠΟ έχει αποδείξει πως αλλάζει γνώμες εύκολα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments