Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Τρίτη (11/12/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Τρίτη (11/12/18)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για όλα τα ζώδια. Προβλέψεις για την Τρίτη (11/12/18). Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 33. Το Κλειδί ( 08 Καρό )

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Τρίτη (11/12/18). Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 33. Το Κλειδί ( 08 Καρό ) Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές αποκαλύψεις, Ελπίδες για επανασύνδεση, Επαγγελματικές αλλαγές/ χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Δεν μπορείτε να σκεφτείτε και πολύ καθαρά πιά, καθώς το παρελθόν και το παρόν σας πολιορκούν με απώτερο σκοπό… να σας κερδίσουν μόνιμα και ολοκληρωτικά.

Ταύρος: Σίγουρα έχετε κάποια οικονομικά θέματα, που πρέπει να λύσετε αλλά καλύτερα αυτά και ότι πέριξ σχετίζεται, να μην το αναφέρεται στον άνθρωπο σας.

Δίδυμοι: Οι σημαντικοί άνθρωποι στην ζωή σας, σας έχουν εκφράσει την προσωπική τους άποψη για τον σύντροφο που έχετε γύρω σας. Ακούστε τους.

Καρκίνος: Είστε από τα λίγα ζώδια που μέχρι να έρθει το νέο έτος, θα έχουν φέρει τις ισορροπίες μέσα στην ζωή τους, και στα οικονομικά και στα οικογενειακά τους θέματα.

Λέων: Στον κοινωνικό σας κύκλο, υπάρχουν πολλά άτομα που κατά καιρούς, σας εκφράζουν τον ερωτικό τους θαυμασμό. Αυτό είναι και κάτι που επί του παρόντος δεν σας αφορά.

χαρτομαντεία Παρθένος: Δεν είστε σίγουροι το τι πρέπει να γίνει ακόμη, μέσα σε αυτήν την ερωτική σχέση που έχετε για να αισθανθείτε ασφάλεια και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του συντρόφου σας.

Ζυγός: Υπάρχουν κάποια παράπονα και κατηγορίες έμμεσες από τον άνθρωπο σας, που λέει ότι δεν τον προσέχετε όπως θα έπρεπε ή όσο θα ήθελε!

Σκορπιός: Σκορπίζετε συνέχεια την ενέργεια σας σε άτομα και καταστάσεις, που δεν σας είναι τελικά και τόσο χρήσιμα στην καθημερινότητα σας. Αυτό πρέπει να αλλάξει.

Τοξότης: Η κοινωνική σας ζωή, είναι στα ανεβασμένη της…και εσείς έχετε προσφάτως κάνει και κάποιες νέες γνωριμίες, που σας ενδιαφέρουν και για κάτι περισσότερο.

Αιγόκερως: Η υπομονή έχει τα όρια της, και αυτό το ανώριμο ταίρι σας, δεν λέει να το καταλάβει! Σίγουρα μέχρι το τέλος του έτους, θα έχετε και τα ξεκαθαρίσματα σας.

Υδροχόος: Είστε μέσα στην καλή διάθεση και αυτό είναι κάτι που έχει την βάση του στον ερωτικό σας τομέα, και το νέο άτομο που ευχάριστα σας έχει αναστατώσει.

Ιχθείς: Υπάρχει μια καινούργια γνωριμία, που έχει κάνει εντύπωση στην δύσκολη σας λογική. Ίσως και μέσα στις γιορτές να υπάρξει μια φρέσκια σχέση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments