Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ψάχνονται Μπακασέτας και Λαμπρόπουλος

ΑΕΚ: Ψάχνονται Μπακασέτας και Λαμπρόπουλος
Καμία πρόταση προς το παρόν για τους δύο παίκτες της ΑΕΚ.

Με τον Αντρέ Σιμόες να είναι κοντά στην Αλ Ουάντα, τα δύο μέτωπα που μένουν ανοιχτά στην ΑΕΚ όσον αφορά τις αποχωρήσεις είναι αυτά των Τάσου Μπακασέτα και Βασίλη Λαμπρόπουλου.

Σημειώνεται, ότι για τους προαναφερθέντες παίκτες η προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα δεν έχει βγει από το πρόγραμμα, αφού δεν ακολουθούν ατομική εκγύμναση, όπως συνηθίζεται όταν κάποιος τίθεται εκτός ομάδας.

Και αν, ωστόσο, για τον Πορτογάλο υπάρχει η κίνηση της ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για τους Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο δεν όλα είναι ανοικτά.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το Sportime, o Μπακασέτας έχει προταθεί σε ομάδες του εξωτερικού και ειδικά στην Ιταλία, αλλά κάτι προχωρημένο δεν υπάρχει. Οι Τζένοα, Έμπολι που φαίνεται να είχαν ενδιαφερθεί σχετικά δεν έχουν προχωρήσει.

Όσο για τον Λαμπρόπουλο αν και έκανε και αυτός καλή σεζόν και επίσης το όνομά του έχει γίνει γνωστό σε αρκετές ομάδες, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι παραπάνω.

Μεταξύ άλλων, ο «Λαμπρό» είχε προταθεί και στους Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να προχωρήσει.

Ο λόγος είναι πως οι Σκοτσέζοι αναζητούν κεντρικό αμυντικό για το καλοκαίρι και προτεραιότητά τους είναι αριστεροπόδαρος στόπερ.

Όσο για το αν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσουν τελικά στην ΑΕΚ (αποδεχόμενοι φυσικά τους όρους της), τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι σενάριο, που δεν συγκεντρώνει πιθανότητες. Το τέλος Ιανουαρίου, βέβαια, είναι άλλη υπόθεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments