Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (12/12/18)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (12/12/18)
Ταρώ αγάπης για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (12/12/18).

ταρώ Κριός : Ο Αυτοκράτορας

Χρειάζεστε κάποιες φορές και λίγο χρόνο για εσάς και τις όποιες ανάγκες σας. Αυτό ίσως ακόμη να μην το καταλαβαίνει το ταίρι σας, αλλά αν μπείτε σε μια διαδικασία να του εξηγήσετε σίγουρα θα βρείτε και οι δύο την ηρεμία σας, και χωρίς περιττές ζήλιες. Οι ελεύθεροι θα έχουν μια νέα επαφή και πάλι με κάποιο άτομο που έχουν καιρό να ανταμώσουν … και ίσως κάποια συναισθήματα επιτέλους να ξεπροβάλλουν!

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ταύρος : Η Σελήνη

Δεν θα μιλήσετε ακόμη στους κύκλους σας, για τον νέο έρωτα που έχει εισβάλει στην ζωή σας, και που σας έχει κάνει και αισθάνεστε καλύτερα από όλες τις προηγούμενες φορές. Τώρα καλείστε να δείξετε τον καλύτερο δυνατό εαυτό σας, και να μην επαναλάβετε τα λάθη και τις υπερβολές του παρελθόντος. Από τους λίγους που έχουν μείνει μόνοι, οι πιο πολλοί μέσα στις γιορτές θα έχουν βρουν ευκαιρίες για φρέσκα πρόσωπα και γνωριμίες, που θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Δεν είστε και τόσο κοντά πια στον άνθρωπο σας, και αυτό είναι κάτι που το έχει προκαλέσει ο ίδιος με τις δύσκολες του συμπεριφορές. Τώρα που και εσείς έχετε βρει την ισορροπία και τους προσωπικούς σας ρυθμούς, επιβάλλεται να κάνετε μια πιο αναλυτική συζήτηση, που θα φέρει και τις σχετικές απαντήσεις. Κοιτάξτε και κάποια προβλήματα που έχουν ανακύψει στον κοινωνικό σας κύκλο.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Η Δικαιοσύνη

Οι δικαιολογίες, δεν είναι για εσάς και ούτε πρόκειται να τις δεχτείτε από τον σύντροφο σας, που έμμεσα προσπαθεί να σας ζητήσει περισσότερο χρόνο, για να πάρει τις αποφάσεις του. Εσείς ξέρετε μόνο τι πραγματικά συμβαίνει, άρα δράστε ανάλογα. Όσοι είναι μέσα σε μπερδεμένα μονοπάτια, τώρα έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου, για να δείτε ποιον πραγματικά αγαπάτε.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Λέων : Ο Τροχός της Τύχης

Όλα, έχουν αρχίσει να αλλάζουν από την μεριά του συντρόφου σας, που ζητά πια εσείς οι δύο να σταματήσετε όλες τις άσχημες επικοινωνίες και να έρθετε στο κέντρο των συναισθημάτων σας. Οι συναντήσεις θα είναι πολλές και οι αποφάσεις καταλυτικές. Μερικοί που εδώ και μήνες κάνουν την προσπάθεια τους, για να χωρίσουν από προβληματικά διαζύγια, μέχρι το τέλος του έτους αυτού, θα το έχουν μέσα σε καλό κλίμα…σίγουρα καταφέρει.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Παρθένος : Ο Αρχιερέας

Όσο περνάει ο καιρός και έρχεστε πιο κοντά, σε αυτόν τον άνθρωπο που αγαπάτε, τόσο πιο πολύ βλέπετε και τα σημαντικά του ελαττώματα! Αυτό, σίγουρα σας έχει προβληματίσει, και πρέπει άμεσα να σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε…και πρώτα για τον εαυτό σας. Η σκέψη ότι όλα με το πέρασμα των μηνών – ετών θα βελτιωθούν είναι μόνο λάθος και καλό είναι να μην την υιοθετήσετε.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Τα αισθηματικά κενά, που σας αφήνει το ταίρι σας, είναι πολλά και δεν έχετε καν διάθεση για να το ξανα – συζητήσετε. Κάποια πράματα μέσα σε σχέσεις είναι απλά δεδομένα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε άμεσα μέσα στο έτος αυτό, μια απόφαση! Εσείς που είστε ακόμη μόνοι σας, θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε και να βρεθείτε με κάποιους παλιούς σας γνωστούς που θα σας δείξουν και τον ρομαντικό τους χαρακτήρα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Σκορπιός : Ο Κόσμος

Το γεγονός, ότι είστε μέσα σε μια νέα ερωτική σχέση, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσετε τα χόμπι, τους φίλους και τις προσωπικές σας δραστηριότητες, στην άκρη. Ο αγαπημένος σας μπορεί να συμμετέχει σε όλα αυτά, για να μην ζηλεύει. Οι σχέσεις που έχουν πρόβλημα χιλιομέτρων και δύσκολων συναντήσεων, μπορούν το τρίτο 10ήμερο του μήνα, να βρουν τις λύσεις.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Τοξότης : Οι Εραστές

Κάθε φορά που τσακώνεστε με τον σύντροφο σας εσείς κάνετε πάντα, ένα βήμα πίσω για να έρθει και πάλι η επανένωση. Δύο είναι τα προβλήματα…ότι πρώτον τσακώνεστε πού συχνά…και δεύτερον ότι εσείς είστε μόνιμα σε μια ανασφάλεια, που δεν σας δείχνει πια και τόσο ενδιαφέροντες στην άλλη πλευρά. Και τα δύο πρέπει να τα συζητήσετε άμεσα με το ταίρι σας, που όντως πια σας θεωρεί δεδομένους.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Η Κρίση

Κάποιες καλές αλλαγές, θα κάνει ο σύντροφος στην εργασία και την φορτωμένη του καθημερινότητα, για να μπορέσετε εσείς οι δυο να είστε πιο πολλές ώρες μαζί. Αυτό μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, θα φέρει και διάθεση για συζήτηση, γύρω από δεσμεύσεις. Αυτό θα πρέπει όμως και να συμβεί όταν και τα οικονομικά σας, θα είναι ικανά να υποστηρίξουν μια τέτοια κίνηση.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Αυτοκράτειρα

Το προσεχές διάστημα, είναι γεμάτος από ταξίδια αλλά και πολλές απαιτήσεις την εργασίας σας. Εσείς που είστε μόνοι σας μπορεί και να το απολαμβάνετε, αλλά εσείς που είστε μέσα σε σοβαρές σχέσεις, θα πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες με τον άνθρωπο σας. Το μόνο καλό είναι ότι, όλο αυτό θα είναι για ένα μικρό χρονικό διάστημα… και θα σας φέρει και μεγαλύτερη οικονομική άνεση.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Δύναμη

Πολλά αυτά που θέλει ο άνθρωπος σας, να σας πει και να σας εξηγήσει, για το πώς βλέπει επιτέλους την μελλοντική σας πορεία. Αυτό σαν ζευγάρι θα σας φέρει πιο κοντά και σε αποφάσεις, γύρω από μια επίσημη δέσμευση, νωρίς το νέο έτος. Τυχεροί και οι ελεύθεροι, που μέσα στις γιορτές θα έχουν μια νέα γνωριμία, ή επανεμφάνιση παλιότερης επαφής, και κάτι ερωτικό να αρχίσει να γεννιέται. Και στα οικονομικά σας θα έχετε σημαντική άνοδο και επιτυχίες.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments