Ελλάδα

Ελένη Τοπαλούδη: Ίχνη DNA του 19χρονου Αλβανού στο “φονικό” σίδερο

Ελένη Τοπαλούδη: Ίχνη DNA του 19χρονου Αλβανού στο “φονικό” σίδερο
Ίχνη DNA και αποτυπώματα του 19χρονου Αλβανού βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η άτυχη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη.

Ελένη Τοπαλούδη: Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας,  μετά την ταυτοποίηση των αποτυπωμάτων του 19χρονου Αλβανού στο ηλεκτρικό σίδερο.

Θυμίζουμε, ότι χθες (12/12/18) έγινε γνωστό ότι 19χρονος Αλβανός κρατούσε το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο συνέθλιψε το κεφάλι της άτυχης φοιτήτριας.

Ο 19χρονος κατάφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην άτυχη κοπέλα, οι οποίες σύμφωνα με τον ιατροδικαστή θα μπορούσαν να έχουν επιφέρει τον θάνατο της άτυχης φοιτήτριας αν δεν είχε προηγουμένως πνιγεί.

Την ίδια ώρα, αυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων της ανθρωποκτονίας, του 19χρονου και του 21χρονου Ροδίτη, πάνω σε μπουκάλια, ποτήρια μέσα στο σπίτι τους Πευκούς, τόπο μαρτυρίου της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκδοχή του τρίτου δράστη απομακρύνεται, καθώς δεν φαίνεται να προκύπτουν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό 4ης ανθρώπινης παρουσίας στον τόπο της δολοφονίας, παρά μόνο κάποια δικαιολογημένα γενετικά αποτυπώματα.

Έτσι, το μόνο που απομένει είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα δείξουν αν οι 2 νεαροί είχαν καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά.

Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που βιντεοσκοπούσε τον ξυλοδαρμό του 19χρονου

Τέλος, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, εντοπίστηκε ο κρατούμενος που τράβηξε το βίντεο του ξυλοδαρμού του 19χρονου στις φυλακές Αυλώνα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Δικογραφία, όμως, σχηματίζεται και σε βάρος άλλων 12 κρατουμένων στις φυλακές Αυλώνα που αναγνωρίστηκαν από τον 19χρονο για συμμετοχή στον ξυλοδαρμό του.

Η δικογραφία αφορά τα αδικήματα της παράνομης βίας, πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και τις παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments