Ελλάδα

Ελένη Τοπαλούδη: Στην ίδια φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της

Ελένη Τοπαλούδη: Στην ίδια φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της
Ελένη Τοπαλούδη: Αυστηρά μέτρα έχει λάβει η διοίκηση των φυλακών μετά τον ξυλοδαρμό του 19χρονου στον Αυλώνα.

Ελένη Τοπαλούδη: Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκονται πλέον και οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για το βιασμό και τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Αρχικά στο Φελλί μεταφέρθηκε από τον Αυλώνα (λόγω του περιστατικού ξυλοδαρμού του από συγκρατούμενους) ο 19χρονος Αλβανός και λίγο αργότερα έφτασε στις φυλακές και ο 21χρονος Έλληνας.

Ελένη Τοπαλούδη: Στο νοσοκομείο ο 19χρονος κατηγορούμενος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, ο πρώτος μεταφέρθηκε, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφάλειας, στο νοσοκομείο των Γρεβενών για να κάνει σειρά ιατρικών εξετάσεων, ώστε προληπτικά να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του, την ημέρα εισαγωγής του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών.

Ο 19χρονος θα βρίσκεται για αρκετές εβδομάδες, τουλάχιστον, σε διαφορετικούς χώρους με τον 21χρονο Έλληνα, για ευνόητους λόγους ενώ και οι δυο θα παραμείνουν αρχικά και σε απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους των φυλακών στο Φελλί.

Η διεύθυνση των φυλακών έχει λάβει αυστηρότατα μέτρα για την ασφάλειά τους αυτό το πρώτο χρονικό διάστημα της κράτησης και των δυο στο Φελλί, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στον Αυλώνα και την έκταση που έχει λάβει το όλο θέμα.

Ελένη Τοπαλούδη: Επί 8 ώρες ήταν ζωντανή στα βράχια

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας.

Συγκεκριμένα, όπως είπε η 21χρονη παρέμεινε στη θάλασσα για πολλές ώρες, πριν τελικά πνιγεί.

Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ο χρόνος που μεσολάβησε από τη στιγμή που η 21χρονη φοιτήτρια δέχτηκε τα θανατηφόρα χτυπήματα στο εξοχικό σπίτι ενός από τους 2 κατηγορουμένους, μέχρι τον πνιγμό της, που είναι και η αιτία του θανάτου, είναι 8 ώρες.

Όπως τόνισε ο Αλέξης Κούγιας εφόσον ο θάνατος προήλθε από πνιγμό και όχι από τα χτυπήματα, οι κατηγορίες για φόνο βαρύνουν εκείνον ή εκείνους που την πέταξαν στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της οικογένειας Τοπαλούδη, στη συγκεκριμένη υπόθεση συντελούνται δύο εγκλήματα, αυτό του βιασμού και αυτό της ανθρωποκτονίας.

Επιπλέον αποκάλυψε ότι υπήρξε απόπειρα στραγγαλισμού της Ελένης Τοπαλούδη, κατά την οποία η φοιτήτρια αντιστάθηκε και εν συνεχεία ο ένας την ακινητοποίησε κρατώντας της τα χέρια και ο άλλος της έδωσε τα φονικά χτυπήματα με το σίδερο.

Καταληκτικά σημείωσε επίσης ότι η επιστήμη έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στη δακτυλοσκόπηση και έτσι έγινε δυνατή η ταυτοποίηση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο σίδερο.

Ελένη Τοπαλούδη: Ίχνη DNA του 19χρονου Αλβανού στο «φονικό» σίδερο

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας, μετά την ταυτοποίηση των αποτυπωμάτων του 19χρονου Αλβανού στο ηλεκτρικό σίδερο.

Θυμίζουμε, ότι χθες (12/12/18) έγινε γνωστό ότι 19χρονος Αλβανός κρατούσε το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο συνέθλιψε το κεφάλι της άτυχης φοιτήτριας.

Ο 19χρονος κατάφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην άτυχη κοπέλα, οι οποίες σύμφωνα με τον ιατροδικαστή θα μπορούσαν να έχουν επιφέρει τον θάνατο της άτυχης φοιτήτριας αν δεν είχε προηγουμένως πνιγεί.

Την ίδια ώρα, αυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων της ανθρωποκτονίας, του 19χρονου και του 21χρονου Ροδίτη, πάνω σε μπουκάλια, ποτήρια μέσα στο σπίτι τους Πευκούς, τόπο μαρτυρίου της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκδοχή του τρίτου δράστη απομακρύνεται, καθώς δεν φαίνεται να προκύπτουν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό 4ης ανθρώπινης παρουσίας στον τόπο της δολοφονίας, παρά μόνο κάποια δικαιολογημένα γενετικά αποτυπώματα.

Έτσι, το μόνο που απομένει είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα δείξουν αν οι 2 νεαροί είχαν καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments